Bestelstatus en verzending

Nadat u het gewenste product heeft besteld en uw bestand(en) met succes heeft geüpload, beginnen wij met de verwerking van uw bestelling. Wij controleren de bestand(en), printen deze, verwerken ze en verzenden uw bestelling vervolgens zo snel mogelijk naar het opgegeven afleveradres.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Vóór 15:00 uur besteld op werkdagen, betekend in het algemeen diezelfde werkdag verzonden. Levering zal dan de volgende (werk)dag geschieden, ook in België! Op vrijdag dient u uw opdracht vóór 12:00 uur te plaatsen, om te zorgen dat uw bestelling diezelfde dag nog kan worden verzonden.

Betreft het een zeer grote of complexe bestelling, dan kan er een dag vertraging optreden wegens het productieproces.

Verzending

Alle bestellingen zijn inclusief verzendkosten.

Indien wij uw bestelling naar het buitenland (binnen Europa) moeten verzenden, moeten wij helaas €6,- meerkosten in rekening brengen voor deze verzending.

**Maandag t/m donderdag: ** Aanlevering bestelling en bestand vóór 15:00 uur: wij verzenden uw bestelling nog dezelfde (werk)dag*.

Vrijdag:

Aanlevering bestelling en bestand vóór 12:00 uur: wij verzenden uw bestelling nog dezelfde (werk)dag*.

* In het algemeen ontvangt u uw bestelling gewoon de volgende werkdag. Wij kunnen dit echter niet voor de volle 100% garanderen. Factoren die van invloed kunnen zijn, zijn onder andere de interne drukte en extern de afhandeling door PostNL. Indien uw bestelling zeer omvangrijk is kan er ook vertraging ontstaan in de levertijd. Inmiddels weten wij echter op basis van ervaring dat ruim 95% van de geplaatste opdrachten gewoon dezelfde werkdag met PostNL naar u wordt verzonden en dus de volgende dag gewoon bij u wordt afgeleverd.

Levergebied:

Wij leveren in Oostenrijk, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en de Verenigde Staten. 

Status van mijn bestelling

U kunt de actuele status van uw bestelling volgen in uw klantenportaal, onder het kopje bestelgeschiedenis. Hier kunt u de vooruitgang van uw bestelling volgen. Zodra het pakket bij PostNL is aangeleverd ontvangt u een e-mail met daarin de track and trace code, zodat u uw verzending online kunt volgen bij PostNL.