DIGITAAL PRINTEN VOOR DE HORECA

Wat is horeca printwerk?

Horeca printwerk is speciaal samengesteld voor hotels, restaurants, cafés en andere ondernemers in dit werkgebied. Met horeca printwerk zorg je voor een dynamische klantbeleving en operationele efficiëntie. Denk aan het printen van een menukaart of drankenkaart op een water- en scheurvaste papiersoort. Zo gaat jouw printwerk nog langer mee.

Digitale technologieën hebben de manier waarop we leven en zaken doen veranderd. In de horecabranche is dat geen uitzondering. Digitaal printen is uitgegroeid tot een van de standaarden door de stijgende vraag naar snelle, betaalbare en gepersonaliseerde prints.

Bij een bruisende horecaonderneming hoort natuurlijk ook het juiste printwerk. Het hoofddoel is namelijk om de aandacht van (potentiële) klanten te trekken.  

Wij helpen je graag om jouw onderneming de uitstraling te geven die het verdient. Of het nu gaat om flyersmenukaarten of een sprekende drankkaart. De mogelijkheden zijn er bij Onlyprint!

Het belang van een goed ontwerp bij horeca printwerk...

Het is van belang om in ontwerpen aantrekkelijke afbeeldingen te gebruiken en duidelijk te communiceren over gerechten en prijzen, maar de kwaliteit van het uiteindelijke printwerk moet voor zichzelf spreken. Bij Onlyprint zorgen we er samen voor dat jouw printwerk er professioneel uitziet en een positieve indruk achter laat.

Heb je nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

Alles wat je nodig hebt...

Maak jullie dag nog persoonlijker, kies voor drukwerk passend bij de locatie, sfeer en gelegenheid.

Menukaarten

Kunststof wire-o menukaarten blijven langer mooi.

Spaarkaarten

Waar laat jij je klanten voor sparen? Gratis koffie?

Placemats

Kies voor kunststof of wegwerp placemats.

Poster

Laat je menukaart stralen op een groot formaat.

Kunststof flyers

Ideaal als drankenkaart of voor aanbiedingen.

Folders

Ideaal als kleine kaart of drankkaart.

Visitekaartjes

Een must-have voor ieder bedrijf.