Boeken printen - snel en scherp geprijsd

Wil je jouw eigen boeken printen met een professionele uitstraling? Bij Onlyprint helpen wij je graag. Denk aan het printen van cursusmateriaal, verslagen, leesboeken, een familieboek of catalogus. Bepaal zelf de oplage, het formaat en het gewenste papier voor de juiste uitstraling. Wij verzorgen de rest zodat je kunt genieten van een snelle levering van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Inbinden naar wens

Naast het printen van boeken, verzorgen we ook het inbinden hiervan. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende bindwijzen, zo hebben we gelijmde boeken met een softcover, geniete brochures of kunnen we jouw printopdracht(en) inbinden met een ringband (Wire-O).

Boeken printen in iedere oplage

Daar waar je bij de meeste aanbieders een minimumaantal hebt, kun je bij ons ook voor kleine oplages terecht. We maken jouw boeken al vanaf 1 exemplaar. Natuurlijk kunnen we ook grotere oplages produceren zodat de kosten per stuk lager zijn. Heb je een speciale aanvraag of een grote oplage boeken? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Boeken printen

Bespaar tijd en geld bij jouw softcover boek

Als jouw ontwerp klaar is en aan alle eisen voldoet, kunnen we aan de slag met de productie. Heb je gekozen voor een documentcontrole en mocht er iets niet kloppen of is er vanuit onze product experts nog een vraag, dan nemen we even contact op. Het is goed om in jouw ontwerp belangrijke teksten of beelden ongeveer 2cm van de rand af te houden. Dan voorkomen we dat dit ervan afvalt door het wegvallen achter de gelijmde zijde of door snijmarges. Wil je het helemaal perfect doen, geef dan een afloop van 3mm mee in jouw bestand zodat we op de beste manier jouw boek inbinden. 

Proefdruk

Wil je graag een proefdruk ontvangen? Dat kan! Wij snappen heel goed dat je eerst het eindresultaat wilt beoordelen voordat je een grotere serie boeken laat drukken. Daarom kun je bij ons ook een proefdruk van één of enkele exemplaren laten maken voordat je een grotere serie bestelt. Neem in dat geval contact met ons op om de opties te bespreken.