Flyers printen

Elke flyer is uniek. Bij Onlyprint heb je de mogelijkheid je printwerk te customizen met het materiaal dat perfect aansluit bij je boodschap. De keuze van het materiaal speelt een cruciale rol in de uiteindelijke impact van je flyer. Of het nu gaat om het populaire 130g/m² zijdemat (FSC®) papier, een premium look met dikker papier, of een ecologische vibe met Biotop3 papier; bij Onlyprint zorgen we voor topkwaliteit flyers die zowel snel als voordelig geproduceerd worden. We staan klaar om je te adviseren over de beste materiaalkeuze voor jouw project. Klik hier om je te helpen bij welk papier geschikt is voor jouw product.

Flyers worden regelmatig ingezet ter ondersteuning van advertenties of campagnes. Ze vormen een additioneel communicatiekanaal en bieden een extra gelegenheid tot contact. Gezien ze meestal niet bestemd zijn voor langlopende acties, is het wenselijk dat de kosten ervoor beperkt blijven.

Flyers bestellen of folders ?

Beiden zijn allebei geweldige opties om je boodschap of merk te verspreiden. Het hangt echter af van het soort informatie dat je naar buiten wilt brengen welke het beste bij je past. 

Als je veel gedetailleerde informatie wilt overbrengen, met meerdere pagina's, dan is een folder hiervoor geschikt; als je meer op zoek bent naar reclame, visuele aantrekkingskracht en direct in het oog springende boodschap, dan is het bestellen van een flyer waarschijnlijk een betere keuze. 

Uiteindelijk kan een combinatie van beide het beste werken voor jouw individuele boodschap of branding. Doe wat onderzoek en kijk wat het beste bij je past - zorg er wel voor dat je iets maakt dat opvalt!

Kom je er bij flyers bestellen niet helemaal uit? Neem een kijkje bij de FAQ's of neem contact met ons op en we helpen je graag persoonlijk!

Flyer afwijkend formaat

paper_table

2 andere producten in dezelfde categorie: