GEVOUWEN FOLDERS

De basis van folders wikkelvouw 

De grootte en vormgeving van je folder is uiteraard afhankelijk van je boodschap en doelgroep. Het eindformaat 99 x 210 mm  is het meest gebruikelijk, maar misschien wil je wel opvallen met een groter of juist kleiner formaat. Qua vouwwijze is de wikkelvouw een populaire keuze. Deze vouw zorgt ervoor dat je folder er netjes uitziet en makkelijk te lezen is, zelfs als hij helemaal uitgevouwen is.

De voordelen van folders wikkelvouw 

Het printen van folders met wikkelvouw biedt vele voordelen. Ten eerste is deze vouwwijze erg geschikt voor het presenteren van veel informatie, omdat je maar liefst 6 verschillende pagina's hebt om te vullen. Dit geeft je de ruimte om je boodschap uitgebreid over te brengen en eventueel extra afbeeldingen of grafieken toe te voegen.

Daarnaast zorgt de wikkelvouw voor een professionele uitstraling van je folder. Je kunt zelf bepalen hoe je de pagina's indeelt en welke informatie op welke plek staat, wat zorgt voor een overzichtelijk geheel.

Kies je papier

Elk document vereist een unieke afwerking, afhankelijk van het doel en de uitstraling die je wenst. Bij Onlyprint bieden we een divers assortiment aan, van ecologisch verantwoord papier tot stevig papier dat luxe uitstraalt. Voor ondersteuning bij het selecteren van het juiste materiaal kun je hier klikken. Mochten er vragen zijn, staan we klaar om je persoonlijk te helpen. 

Welke andere vouwtechnieken zijn er?

Bij een folder heb je de keuze uit enkele vouw, zigzagvouw, venstervouw of parallelvouw. Het verschil zit hem niet alleen in het vouwen maar ook in het aantal op te maken pagina's. Zo heeft de parallelvouw maar liefst ruimte voor 8 opgemaakte pagina's.

Folders

folder_table

paper_table

4 andere producten in dezelfde categorie: