Losbladig drukwerk bestellen

Losse vellen printen zonder te binden? Gratis verzending en snel geregeld bij Onlyprint. Wij drukken jouw losbladige collectie in hoge kwaliteit, snel en voor een scherpe prijs. Kies jouw gewenste product hierboven uit en ga aan de slag met een configuratie!

Losbladig drukwerk is ideaal voor studenten, scholen en scholingsinstituten. Ook horeca gelegenheden zijn hier aan het juiste adres voor bijvoorbeeld menukaarten of placemats. Losbladig drukwerk is handig voor het drukken van een lespakket, verslag, handleiding waarbij wij de pagina's in volgorde drukken. Zo hoef je het zelf niet meer te sorteren. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling door ons te laten nieten of te voorzien van boorgaten (en een ordner) zodat je het meteen kunt opbergen!

Hoeveel pagina's moet ik invullen?

Het aantal pagina's en aantal exemplaren wordt wel eens verwisseld. Het aantal exemplaren betekent het aantal afdrukken dat je van het bestand wilt hebben. Het aantal pagina's is gelijk aan het aantal pagina's in jouw bestand. Maar hoe zit dat nu met enkel- of dubbelzijdig versus het aantal pagina's? Stel je wilt bijvoorbeeld drukwerk met 20 vellen enkelzijdig laten bedrukken, dan is het aantal pagina's ook 20. Stel je wilt deze 20 pagina's dubbelzijdig laten bedrukken, dan verandert dit niks aan het totaal aantal pagina's. Dit blijven er namelijk 20.

Kies je formaat

Je kunt zelf het formaat bepalen van jouw losbladig binnenwerk. Je moet alleen rekening houden met het minimale formaat (35x75mm) en het maximale formaat (310x430mm). Al het drukwerk in de formaten daartussen verzorgen we graag voor je. 

Kies je papier

Niet ieder bestand heeft dezelfde afwerking nodig. Of je nu kiest voor het meest milieuvriendelijk papier, steviger papier voor een luxere uitstraling of waterafstotend synthetisch materiaal, Onlyprint heeft het in huis. 

Kies je afwerking

Losbladig wilt niet zeggen dat er geen afwerking mogelijk is. In de module kun je kiezen voor boorgaten, nietjes of een vouw indien gewenst. 

catogorie_losbladig

Losbladig printen

Losbladig drukwerk gaat bij ons digitaal. Dit heeft als voordeel dat je nooit lang hoeft te wachten op jouw bestelling die bovendien gratis wordt verzonden. Bij Onlyprint kun je al bestellen vanaf één enkele pagina. Bij losbladig kun je denken aan flyers, folders of een losbladig verslag met veel mogelijkheden:

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag persoonlijk verder.