Grote stickers laten maken voor maximale impact

Wil je eigen grote stickers laten maken? Dan ben je bij Onlyprint aan het juiste adres. Creëer een onuitwisbare indruk, perfect voor promotie op grotere schaal of om essentiële informatie te verstrekken die in één oogopslag gezien kan worden. Grote stickers zijn specifiek in het 'leven geroepen' om op te vallen en worden veel gebruikt als raamdecoratie of industriële machines, voertuigen en veel meer. 

Grote stickers worden, net als posters, geproduceerd op plotters die zijn gericht  op grootformaat. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw grote stickers worden voorzien van levendige kleuren en heldere beelden, zodat niet alleen de boodschap groot is, maar ook krachtig en professioneel overkomt. 

Het juiste formaat

Over het algemeen worden stickers en posters als één product gemaakt. Wanneer deze groter zijn dan ca. 1,2 x 1,2 meter (120cm) worden deze in overleg opgedeeld in meerdere stukken om het praktisch te houden in productie én bij het plakken. Heb je een bestelling die net iets groter is, maar wil je het wel als één geheel ontvangen? Neem gerust contact met ons op zodat we de opties kunnen bespreken. 

Welke sticker heb je nodig?

Bij het bestellen van het juiste product is het belangrijk dat je vooraf weet welke vorm je nodig hebt. Zo hebben we de keuze uit: kisscut contour stickers, contourstickers, rechthoekige sticker of op vel. Hieronder hebben we de verschillen op een rijtje gezet: 

Stickeropties

Grote stickers

sticker_material_table

10 andere producten in dezelfde categorie: