Visitekaartjes bestellen

Van creatieve ondernemers tot zakelijke professionals, visitekaartjes zijn een essentieel onderdeel van je professionele voorkomen. Ze zijn meer dan alleen een drager met contactgegevens; ze vertegenwoordigen je merk, persoonlijkheid en waarden. Door de keuze te maken voor een perfecte visitekaart, toon je niet alleen professionaliteit, maar ook aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit. 

De juiste visitekaartjes

Ontwerp: Een goed ontworpen visitekaartje moet duidelijk en leesbaar zijn met een aantrekkelijke lay-out die niet te vol staat. Denk ook aan het praktische stuk met een aangeraden minimale lettergrootte van 7. Eenvoud in je ontwerp zorgt ervoor dat de kernboodschap en contactgegevens centraal staan en snel te vinden zijn. 

  • Materiaal: De kwaliteit van het papier en de bedrukking reflecteert de kwaliteit van je product of dienst. Kies bijvoorbeeld voor een matte of gestreken papiersoort. Of pak iets meer uit met een van onze speciale papiersoorten met structuur.
  • Consistentie: Zorg ervoor dat je visitekaartje in dezelfde lijn valt als andere marketingmaterialen of huisstijldragers. Denk aan dezelfde lettertypes, kleuren en logo's voor de meeste samenhang.
  • Informatie: Naast je naam, functie en contactgegevens is het ook handig om informatie op te nemen die waarde toevoegt. Denk aan een website, social media kanalen of een korte slogan.

De puntjes op de i 

Als je het beste uit jouw visitekaart wilt halen, is het goed om het ontwerp zo compleet mogelijk aan te leveren. Denk hierbij aan onderstaande:

  • Bestand aanleveren in PDF met 3mm afloop.
  • Er staan geen belangrijke teksten of beelden dicht op de rand met het risico op wegsnijden hiervan.
  • Een kader in het ontwerp komt nooit helemaal tot zijn recht. Door de weliswaar minimale snijmarge is er een kans dat er aan één zijde net een mm meer weg wordt gesneden waardoor het optisch wél een verschil kan maken.
  • Bij keuze voor 400 grams FSC offsetpapier is het goed om eraan te denken dat dit een ongestreken papiersoort is. Als de achtergrond tot de rand is bedrukt, zul je altijd het wit van de papierbasis zien op de plaats van snijden. Heb je zo'n achtergrond in jouw ontwerp? Kies dan voor Silk papier of een van de gelamineerde opties.

Visitekaarthouder

Jouw visitekaartjes bewaar je gemakkelijk in een visitekaartdoosje. Hier bewaar je tot 100 visitekaartjes in en berg je ze makkelijk op in bijvoorbeeld je ladeblok. Bij de eerste 100 stuks krijg je van ons kosteloos een visitekaarthouder bij je bestelling. 

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen? Neem een kijkje bij de veel gestelde vragen of neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Visitekaartjes

paper_table

6 andere producten in dezelfde categorie: