Folders dubbele parallelvouw 

Folders hebben zich al lang bewezen als een voorkeursmethode voor adverteren. Vroeger bereikten ze de consument voornamelijk door middel van distributie direct aan huis. Nu, in het digitale tijdperk, vinden ze echter op verschillende manieren hun weg naar de consument. Onlyprint heeft zich meer dan twintig jaar gespecialiseerd in de productie van folders met dubbele parallelvouw, die dienst doen voor een breed scala aan doeleinden. Onze brede reeks producten omvat alles van marketing folders voor restaurants en online handelsplatformen tot menukaarten, drankenlijsten, religieuze publicaties en educatieve brochures.

Unieke openingservaring

Met een dubbele parallelvouw creëer je een unieke ervaring voor de ontvanger. Waarbij je met elke vouw een nieuw stukje van jouw verhaal onthult. Ideaal voor een productcatalogus, evenementenbrochure of informatieve folders!

De juiste impact met folders dubbele parallelvouw 

Ze zien er misschien elegant en compact uit, maar vergis je niet, deze folders zijn echte ruimtebespaarders. Na het vouwen is de folder compact en makkelijk te verspreiden, maar eenmaal open, is er een zee van ruimte voor jouw boodschap. Van foto's tot infographics, alles past erop! Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een mini-poster voor een muziekevenement of een overzichtelijke menukaart voor jouw restaurant? Flexibiliteit staat voorop, dus laat je creativiteit de vrije loop!

Waarom folders dubbele parallelvouw?

Wist je dat de dubbele parallelvouw niet alleen praktisch is, maar ook een milieubewuste keuze? Het ontwerp moedigt namelijk aan om meer informatie in minder ruimte te plaatsen waardoor je papier bespaart. Goed voor jouw boodschap én de planeet dus!

Kies je papier

Bij Onlyprint begrijpen we dat de keuze van papier of andere materialen een grote impact heeft op hoe je document wordt ontvangen. Daarom bieden we een breed palet aan opties, variërend van het meest duurzame papier tot papier dat een rijke textuur heeft voor een exclusieve uitstraling, en zelfs materialen die water weerstaan. Voor begeleiding bij je keuze, klik hier. Voor verdere persoonlijke assistentie staan we altijd voor je klaar. 

Welke andere vouwtechnieken zijn er?

Bij een folder heb je de keuze uit enkele vouw, zigzagvouw, venstervouw of wikkelvouw . Het onderscheid wordt niet alleen gemaakt door de manier van vouwen, maar ook door het aantal pagina's dat kan worden opgemaakt.

Folders

folder_table

paper_table

4 andere producten in dezelfde categorie: