Roll-up banner | jouw mobiele visitekaartje

Vergroot je zichtbaarheid met onze gebruiksvriendelijke roll-up banners. Perfect voor presentaties, beursstands of als blikvanger in je winkel. Onze roll-up banners zijn gemakkelijk te vervoeren en binnen enkele seconden opgezet, zodat je direct klaar bent voor elk evenement.

Het strakke design van het systeem zorgt voor maximale aandacht voor jouw boodschap en het stevige mechanisme garandeert keer op keer een soepele op- en afbouw. De hoge resolutie afdruk op duurzaam materiaal maakt van jouw banner een professioneel marketinginstrument dat lange tijd meegaat. Maak indruk met een professionele uitstraling, waar je ook gaat, kies voor de makkelijk mee te nemen roll-up banner.

Belangrijk om te weten

Het netto formaat, ook wel het zichtbare gedeelte van het ontwerp, is 85x200cm. Het design ontvangen wij graag in 85x206cm. De bovenste cm van het ontwerp verdwijnt in de houder aan de bovenzijde, de onderste centimeters zitten onder op de rol en zijn ook niet zichtbaar. Het is goed om hier in het ontwerp rekening mee te houden zodat er op deze plekken geen belangrijke onderdelen staan die mogelijk wegvallen. 

Liever geen roll-up, maar een groot spandoek? Neem hier een kijkje. Liever een poster, neem dan hier een kijkje. 

Heb je nog vragen over de roll-up banner? Neem contact met ons op.

Roll-up banner

Groot formaat_table

4 andere producten in dezelfde categorie: