Ansichtkaarten printen 

Ansichtkaarten printen? Zet de toon voor elke gelegenheid met onze op maat gemaakte kaarten. De perfecte manier om een blijvende indruk te maken, of het nu gaat om een zakelijke mailing, een uitnodiging voor een evenement, vakantiewensen of een persoonlijk bericht. Onze hoogwaardige printers (en collega's) zorgen ervoor dat jouw ontwerp scherp van het papier af 'spat'. 

Ansichtkaarten printen - persoonlijk en professioneel

Laat je creativiteit de vrije loop met verschillende configuratie mogelijkheden, van mat tot glanzend papier en van klassieke afmetingen tot unieke ontwerpen. Wanneer je ervoor kiest om ansichtkaarten te laten printen bij Onlyprint, kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een persoonlijke service. Geef je communicatie een tastbare touch met je eigen ansichtkaarten, want sommige boodschappen verdienen meer dan alleen een digitale verzending.

Een optie is om ervoor te kiezen om een gepersonaliseerde kaart te printen: handig en leuk voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Communiceer met je klanten over acties/kortingen of stuur een beterschaps-, kerst- of felicitatiekaartje naar personeel of klanten met eigen ontwerp en logo. Verstuur je deze kaarten zelf, gebruik dan de configuratie op deze pagina. Wil je liever dat wij de verzending en het printen verzorgen, neem dan een kijkje op deze pagina

Laat je creativiteit de vrije loop

Bij Onlyprint geloven we dat jouw ansichtkaarten een weerspiegeling moeten zijn van wie jij bent of wat je wilt communiceren. Daarom bieden we verschillende opties voor aanpassing, zodat je jouw unieke visie tot leven kunt brengen. Kies uit verschillende formaten, van standaard postkaart formaat (A6) tot een eigen formaat dat perfect past bij jouw design. En als het gaat om papieropties, hebben we voor elk wat wils - van mat tot glanzend en zelfs gerecycled papier. Voeg ook een persoonlijke boodschap toe op de achterkant van je ansichtkaart, of ga voor een blanco achterzijde om tekeningen of handgeschreven notities toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos in het door jou aangeleverde ontwerp. 

Welke papiersoort voor een kaart?

Het belangrijkste in de papierkeuze bij een ansichtkaart is de zwaarte/dikte van het papier. Je wilt natuurlijk een stevige kaart versturen. Ons advies: kies altijd voor minimaal 300 grams papier. Daarnaast is ook de papierkeuze van belang voor de uitstraling van de kaart. Kies je bijvoorbeeld voor Gmund of Fuegofelt, dan krijg je een luxe uitstraling met een lichte structuur. Maar kies je voor Biotop3 of BalancePure, dan zul je een recycle-look creëren. Kijk hier om alle details van de papiersoorten te zien.

Kun je ook enveloppen bij jouw bestelling gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij deze opties. 

Liever een gevouwen kaart? Kijk dan hier! Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Kaarten printen

Table_papersize_small

paper_table

6 andere producten in dezelfde categorie: