Notitieblokken bedrukken | Schrijfblokken | kladblokken - gelijmd

Wanneer je kiest voor gelijmde blokken, wordt elke aantekening die je maakt uitzonderlijk. Het draait allemaal om jouw imago bij elk design dat je kiest. Ongeacht of je voorkeur uitgaat naar een strak minimalistisch ontwerp of een kleurrijk en dynamisch ontwerp. Jij zorgt voor het design, en wij zetten ons in om het eindproduct zo perfect mogelijk af te leveren.

Een aandenken bij iedere bladzijde

Een notitieblok is een praktisch cadeau dat door de mensen daadwerkelijk gebruikt zal worden. Elke keer dat er een notitie wordt genomen, is het een herhaalde herinnering aan jouw merk.Ideaal   voor merkherkenning dus.

Notitieblokken bedrukken voor maximaal effect

Wij bieden diverse opties om je eigen notitieblok, schrijfblok of kladblok naar wens te personaliseren. Je kunt kiezen uit een variëteit aan specificaties, inclusief de keuze voor gelinieerd of 'normaal' papier en het aantal pagina's per blok. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor een speciale afwerking te gaan, waarbij het notitieblok voorzien wordt van een stevig omplakt dekblad. 

Een belangrijke keuze betreft het type papier dat gebruikt wordt: FSC offsetpapier of Biotop papier. FSC offsetpapier is een populaire keuze dankzij zijn koel-witte, ongestreken oppervlak. BioTop, daarentegen, is eveneens een ongestreken papiersoort maar onderscheidt zich door het niet gebruiken van optische witmakers, wat resulteert in een natuurlijke, licht crèmekleurige tint voor een elegante en duurzame verschijning. Ontdek meer over onze unieke papiersoorten hier.

We streven ernaar om  te zorgen dat jouw notitie- en schrijfblokken verzonden worden in de hoogst mogelijke kwaliteit. 

We hebben naast de gebruikelijke maximale productietijd, nog één extra productiedag nodig voor het vervaardigen van blokken met een gelijmde afwerking.

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Notitie- en schrijfblokken

papier formaten

paper_table

1 ander product in dezelfde categorie: