Foto op canvas printen

Laat jouw foto's of herinneringen tot leven komen op een top materiaal; canvas. Kleed je woonkamer of bedrijfsruimte aan zoals jij dat wilt met een eigen canvas op een grootte van 30x40cm. Jouw foto wordt scherp met een goede kleurstelling gedrukt op canvas en opgespannen in een houten frame vervaardigd uit dennen- en sparrenhout. 

Belangrijke ontwerptip

Het is belangrijk om in jouw ontwerp of foto rekening te houden met een afloop van 2 tot 4 centimeter rondom. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat het gewenste beeld goed op het canvas terechtkomt. We vouwen het canvas dan om de randen van het frame. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Foto op canvas zonder gedoe

Geen gedoe met ingewikkelde bestelprocessen. Bij ons vul je de configuratie in en upload je je foto of ontwerp, en voilà – jouw gepersonaliseerde canvas is binnen no-time klaar voor verzending.

Canvas heeft een ruwere structuur en een gebroken wit/crèmekleur. Het materiaal is scheurvast en waterbestendig wat het ook geschikt maakt om bijvoorbeeld buiten op te hangen. Wel heeft dit effect op de levensduur en adviseren we altijd om het zo  beschermd mogelijk op te hangen.

Toch op zoek naar een poster zonder frame? Kijk hier voor meer informatie. 

Canvas

Groot formaat_table

4 andere producten in dezelfde categorie: