Stempelkaart online bestellen 

Als bedrijfseigenaar wil je natuurlijk zo veel mogelijk terugkerende klanten. Een perfecte manier hiervoor is om te kiezen voor een gepersonaliseerde stempelkaart. Loyaliteitsprogramma's zoals het verzamelen van de nodige stempels en/of stickers tegen een bepaalde korting of gadget motiveren een klant om vaker terug te keren. En het geeft ook nog eens inzicht in het koopgedrag van je klanten. Hoe mooi zou het dan zijn om hierbij gebruik te maken van een eigen stempelkaart?

Het juiste papier voor een stempelkaart 

Het belangrijkste in de papierkeuze bij een stempelkaart is de zwaarte/dikte van het papier. Je wilt natuurlijk een redelijk stevige kaart. Bij Onlyprint maken we jouw stempelkaart al vanaf 160 grams papier. Onze tip: kies voor een iets dikkere papiersoort zodat het luxer aanvoelt en het veelvuldig gebruik niet te veel effect heeft op de kaart. Een mooie keuze  hierbij is 250 grams of 300 grams papier in een papiersoort naar keuze. Kies je voor een van de HVO-papiersoorten, dan krijg je een strak wit basismateriaal, ongestreken. Maar kies je voor Biotop3 of BalancePure, dan zul je een recycle-look creëren. De papiersoorten die wij hebben opgenomen in deze configuratie voor het printen van stempelkaarten zijn allemaal ongestreken waardoor de toner en ook stempelinkt goed wordt opgenomen door het papier. 

Kijk hier om alle details van de papiersoorten te zien, maar houd er wel rekening mee dat gestreken papiersoorten zoals Silk niet of minder geschikt zijn om te bestempelen. 

De juiste keuze

Wij printen snel en voor een scherpe prijs. Wij printen het aangeleverde ontwerp enkel- of dubbelzijdig op jouw stempelkaart. Of je nu kiest voor een standaard kaartje of een gevouwen kaart. Wij helpen je graag. Bij Onlyprint begrijpen we dat een stempelkaart goed moet zijn en zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp op een stevig papier wordt geprint. 

Heb je hier nog vragen over of kun je niet precies vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op!

Stempelkaarten

paper_table

6 andere producten in dezelfde categorie: