Kleine stickers voor iedere gelegenheid

Stickers zijn veel bestelde items. In vrijwel elke situatie zijn stickers handig inzetbaar. Of het nu gaat om promotie, het aanbrengen van een bedrijfslogo op producten, stickers duurzame vloerstickers, etiketten voor verpakkingen, of zelfs belettering voor voertuigen en ramen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het gewenste formaat tot op de millimeter precies bepalen, met een minimale grootte van 10x10mm. 

Het is essentieel te onthouden dat alle afmetingen in millimeters (mm) dienen te worden opgegeven. Voor de uitvoering heb je de volledige vrijheid om te kiezen tussen kleurrijke stickers, zwart-wit stickers, en of ze  op plastic of glanzend papier worden geprint.

Hoe maken we kleine stickers ? 

Kleine stickers worden geproduceerd op grote vellen van papier of plastic met een kleeflaag. Deze vellen gaan door grote printers die de aangeleverde ontwerpen erop printen en ze worden verwerkt volgens de gemaakte afspraken. Afhankelijk van het gekozen materiaal worden de instellingen van de printers zorgvuldig aangepast om de bestelling in de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Het is belangrijk om te onthouden dat de standaard kleur van het materiaal wit is, en dat er bij dit specifieke product geen transparante optie mogelijk is.

Mocht je interesse hebben in transparante stickers, dan is het goed om te weten dat deze optie niet beschikbaar is bij de kleine stickers. Kijk in dat geval bij de contourstickers of grote stickers

Welk type heb je nodig?

Wanneer je een bestelling plaatst, is het essentieel om vooraf te bepalen welke specifieke vorm sticker je nodig hebt. De beschikbare opties zijn als volgt:

  • Kisscut contour houdt in dat alleen de bovenste laag van de sticker rondom de randen van het ontwerp of de afbeelding wordt gesneden, terwijl de onderste laag onbeschadigd blijft. Dit faciliteert het eenvoudig verwijderen van de sticker uit het vel.
  • Contour duidt op een snijwijze waarbij het sticker ontwerp of logo nauwgezet wordt uitgesneden, waardoor een exacte match met de vorm ontstaat. Dit zorgt voor een scherpe, professionele look, aangezien de precisie van de snede het design benadrukt zonder overbodig materiaal.
  • Rechthoekige stickers, zoals de term suggereert, bezitten een rechthoekige vorm en bieden dankzij hun ontwerp met strakke lijnen een breed scala aan dimensionale opties.
  • Stickers op vel verwijzen naar een samenstelling van meerdere identieke stickers op één enkel blad, in tegenstelling tot individueel uitgesneden stickers, waardoor ze tegelijkertijd kunnen worden afgedrukt en uitgegeven.

Stickeropties

Kleine stickers

sticker_material_table

10 andere producten in dezelfde categorie: