Bouwtekening printen 

Als het aankomt op precisie en duidelijkheid, zijn bouwtekeningen onmisbaar in de wereld van constructie en design. Onze hoogwaardige printservice voor bouwtekeningen zorgt ervoor dat elk detail scherp en leesbaar is, waardoor professionals in de bouwsector altijd kunnen rekenen op accurate en betrouwbare informatie. Van kleinschalige renovaties tot grootschalige bouwprojecten, wij bieden op maat gemaakte printoplossingen die passen bij je specificaties en budget. Vertrouw op onze geavanceerde printtechnologieën die een eindresultaat garanderen van topkwaliteit, iedere keer weer.

Bestel eenvoudig jouw bouwtekening via de module op het gewenste formaat en geef aan of je deze gevouwen of liever opgerold wilt ontvangen. Let op: posters zijn niet op deze manier te bestellen. 

Duurzame bouwtekeningen printen 

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en bieden milieuvriendelijke printopties voor bouwtekeningen. Hierdoor maken we gebruik van gecertificeerd papier en eco-vriendelijke inkten om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ook zijn we ook in het bezit van het ISO 14001 certificaat. akelijke gebruikers alsook particulieren kunnen hierdoor samen hun steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst. 

De goede bouwtekeningen printen 

Bouwtekeningen zijn cruciaal in de bouwsector en bieden talloze voordelen. Ten eerste zorgen ze voor nauwkeurigheid en duidelijkheid in het overbrengen van de specificaties van een project, waardoor fouten tijdens de constructie geminimaliseerd worden. Ook faciliteren ze de communicatie tussen betrokken partijen, waaronder architecten, aannemers en opdrachtgevers Zo zorgen ze voor een gestroomlijnd bouwproces. Bovendien stellen bouwtekeningen ons in staat om van tevoren een duidelijk beeld te krijgen van hoe het eindresultaat eruit zal zien, waardoor aanpassingen en verbeteringen mogelijk zijn voordat de bouw begint. Dit kan kostenbesparend werken en de efficiëntie van het project bevorderen. 

Let wel op, onze machines printen alleen lijntekeningen. Het is niet mogelijk om volvlakken te printen als bouwtekening.

De mogelijkheden qua formaat zijn:

  • A2 | 42 x 59,4 cm
  • B2 | 50 x 70 cm
  • A1 | 59,4 x 84 cm
  • B1 | 70 x 100 cm
  • A0 | 84 x 119 cm

Toch op zoek naar een ander formaat bouwtekening? Kijk dan eens op deze pagina met afwijkende formaten posters. 

Liever een poster met volle bezetting van inkt in plaats van alleen maar lijnen? Kijk dan eens hier.

Heb je toch nog vragen of kun je niet vinden wat je zoekt, ook niet via de FAQ? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Bouwtekeningen

Table_papersize_big

Groot formaat_table

4 andere producten in dezelfde categorie: