Brochures of Magazines printen 

Bij Onlyprint verzorgen we het printen van brochures en magazines voor een scherpe prijs ongeacht de oplage. Configureer eenvoudig jouw eigen brochure of magazine naar wens met onze verschillende papiersoorten. Moet jouw magazine eruit knallen in beeld en tekst? Kies dan voor een van de Silk-papiersoorten. Moet jouw bestelling goed met pen te beschrijven zijn of zijn ze voor eenmalig gebruik, dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld FSC offsetpapier. Ben je op zoek naar herbruikbare magazines voor langere periode, neem dan ook eens een kijkje bij de kunststof brochures.

magazines printen

Brochures en magazines printen 

Een magazine of brochure wordt als het ware op een groot vel geprint en in tweeën  gevouwen waardoor er per vel een viertal pagina's ontstaat. Deze vellen worden aan elkaar gehecht met twee nietjes. Een geniete brochure of magazine bestaat dan ook altijd uit een veelvoud van 4. Heb je een ander aantal pagina’s en wil je daarom witpagina’s toevoegen om het pagina-aantal deelbaar te maken door 4? Geef dit dan aan bij de opmerkingen.

De populairste formaten zijn A4 en A5. Maar er zijn ook verschillende andere formaten mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een vierkante optie op een van de gekozen borchure soorten. Liever een liggende of oblong brochure printen? Die optie vindt je hier. Wij zijn een van de weinige aanbieders die brochures op dit formaat drukken. Bij oblong is de breedte langer dan de hoogte waardoor het ideaal is voor gebruik als fotoalbum, boekhoudregister of als brochure in de makelaardij.

Kies je papier

Niet iedere brochure of magazine heeft dezelfde afwerking nodig. Of je nu kiest voor het meest milieuvriendelijke papier, steviger papier voor een luxere uitstraling of waterafstotend synthetisch materiaal. Onlyprint heeft het in huis. Het standaard printpapier is 80 grams, maar je kunt ook kiezen voor een luxere uitstraling met dikker papier tot 350 grams. Om je te helpen bij de materiaalkeuze kun je hier klikken.

Vragen over magazines printen bij Onlyprint?

Zit je nog met een aantal vragen? Dat snappen wij maar al te goed! Je wilt wel dat alles helemaal naar wens is. Kijk of jouw vraag in de FAQs staat of neem contact met ons op.