Enveloppen bedrukken

Stuur je vaak brieven, facturen of andere papieren uit? Dan zijn enveloppen onmisbaar. Onze enveloppen zijn voorzien van een zelfklevende sluiting, zowel gom- als stripvariant, waardoor ze sterk en betrouwbaar dicht blijven zonder dat er extra materialen nodig zijn. Bovendien is er een uitgebreid assortiment aan maten beschikbaar, zodat je altijd de perfecte envelop kunt kiezen voor wat je ook maar wilt verzenden. 

Deze enveloppen zijn 120 grams met gomsluiting. Afhankelijk van je bestelvolume, kunnen we mogelijk meer opties aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op!

De juiste enveloppen bedrukken 

Onze enveloppen kunnen volledig worden aangepast aan je wensen, met een keuze uit diverse formaten. Zo kun je denken aan een subtiele adres opdruk of een full-color ontwerp om de aandacht te trekken. En natuurlijk behoudt elke bedrukte envelop de vertrouwde kwaliteit en stevigheid van de gomsluiting die je van ons gewend bent. Bestel je bedrukte enveloppen met gomsluiting en laat een onuitwisbare indruk achter bij elke mailing.

Waar moet ik op letten bij het bedrukken van enveloppen?

Het is goed om in jouw ontwerp er rekening mee te houden dat een envelop niet volledig randloos  geprint kan worden. Er zal altijd een witrandje omheen komen. Natuurlijk kun je ons altijd vragen voor een digitale proef zodat jouw bedrukte enveloppen er compleet naar wens uit komen te zien.

De voordelen van enveloppen met gomsluiting

  • Veilige verzegeling: De kwalitatieve lijmrand zorgt ervoor dat jouw enveloppen tijdens transport volledig gesloten blijven. Je kunt er dus op vertrouwen dat de enveloppen veilig arriveren bij de bestemming.
  • Gebruiksgemak: De sluiting is simpelweg te activeren met een beetje water op een spons, waardoor het snel en moeiteloos werkt zonder behoefte aan extra gereedschap.
  • Efficiënt en geen extra benodigdheden vereist: Anders dan bij methodes zoals plakband, is er geen aanvullend materiaal nodig om de envelop te verzegelen, wat zowel tijd als kosten bespaart.
  • Professionele presentatie: Enveloppen met een gomsluiting bieden een schone en professionele look, wat positief bijdraagt aan het imago van je zendingen en laat zien dat je aandacht besteedt aan de verzorging van correspondentie.
  • Deze envelop wordt ook altijd gebruikt bij machinale verwerking, hierbij wordt de brief machinaal gevouwen, in de envelop gestoken en dichtgeplakt geheel automatisch.

Andere opties op aanvraag

Naast onze standaard afmetingen bieden we op verzoek ook andere bedrukbare opties aan. Liever een ander formaat of kleur? Of toch liever een envelop met striploc? Neem gerust contact met ons op en wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om jouw bestelling te bedrukken op de gewenste manier. Toch op zoek naar enveloppen zonder opdruk? Neem een kijkje bij dit product.

Alles in één keer geregeld zonder extra gedoe? Kies voor een van de opties voor mailing via deze pagina.

Gepersonaliseerde enveloppen

evenlop_table

1 ander product in dezelfde categorie: