De impact van direct mail 

Direct mail onderscheidt zich door de mogelijkheid van persoonlijk contact dat ontbreekt bij veel andere marketingmethodes. Te midden van een digitale wereld vol met e-mails en pop-up advertenties die gemakkelijk genegeerd worden, biedt een fysieke brief of brieven een opvallende afwisseling. Deze tastbare vorm van communicatie valt niet alleen meer op, maar wordt ook vaker gelezen. Het directe en persoonlijke aspect van direct mail benadert de ontvanger op een manier die kan leiden tot een sterkere en langdurige klantenbinding. Direct mail creëert niet slechts een vluchtige interactie, maar een blijvende impressie die ontvangers kunnen bewaren en op hun eigen tempo kunnen herlezen.

Veilig met werkwijze

Bij Onlyprint hanteren we de ISO 27001 normering in onze processen, een benadering die verzekert dat persoonsgegevens alleen verzameld en gebruikt worden zoals strikt noodzakelijk is voor het voltooien en verwerken van bestellingen, inclusief jouw specifieke verzoeken. Dit houdt in dat de informatie die je aanlevert voor direct mailcampagnes met de hoogst mogelijke zorg wordt behandeld en beveiligd. Bovendien garanderen we dat deze gegevens 2 weken na aanlevering verwijderd worden, om jouw privacy maximaal te beschermen.

Waarom direct mail ?

Direct mail is veelzijdig inzetbaar, ideaal voor het bekendmaken van jouw nieuwste producten of diensten, het uitnodigen van mensen voor evenementen of het aanbieden van exclusieve deals. Het is ook een effectief middel om informatieve nieuwsbrieven te verspreiden of om deel uit te maken van een loyaliteitsprogramma. Met de mogelijkheid om feedback van klanten te verzamelen door een antwoordkaart of enquête bij te sluiten, biedt direct mail een interactieve ervaring. Lever ons eenvoudigweg het drukbestand en de verzendlijst via een veilig platform, en wij nemen de rest voor onze rekening, inclusief het verpakken in enveloppen. Dit zorgt voor een moeiteloos proces tegen een concurrerende prijs. Als je bestanden reeds zijn samengevoegd, is dat een pluspunt voor de verwerkingssnelheid.

Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je persoonlijk verder. 

Geen mailing via een brief, maar wil je liever een kaart middels direct mail versturen, kijk dan eens hier.

Direct mailing

paper_table

2 andere producten in dezelfde categorie: