festival printwerk

Festival printwerk speelt een belangrijke rol in de communicatie van festivals en evenementen. Het is niet alleen een manier om informatie over het evenement te verspreiden, maar ook een manier om de sfeer en het thema van het evenement over te brengen. Bij Onlyprint helpen we je graag om een professionele indruk te maken met kwalitatief printwerk voor een scherpe prijs.

ALLES VOOR EEN GOED FEESTJE...

Als evenementorganisatie wil je zo min mogelijk gedoe en wil je van alles bij één partij bestellen. De mogelijkheden zijn dan ook haast oneindig. Denk aan posters tot A0 formaat om op te vallen of flyers om te verspreiden. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor banners en spandoeken

Maar ook uniek genummerde en scheurbare entreekaarten of stempelkaarten. Een van de zaken die wel eens wordt vergeten is het informeren van omwonenden van het festival of event. Ook daar kunnen we een handje helpen door jouw mailing te printen en verpakken in een envelop zodat je deze zelf kunt bezorgen. Natuurlijk is verzending via de post ook een optie.

Kortom; printwerk speelt een belangrijke rol bij festivals en evenementen om bezoekers te informeren en te betrekken. En dat printwerk, dat moet goed zijn en daar helpen we graag bij. 

Heb je nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

Alles wat je nodig hebt...

Staat er iets niet bij? Laat het ons weten!

Entreekaarten

Met unieke nummering!

Drankbonnen

In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Posters

Een must-have voor ieder event!

Spandoek

Een échte eye-catcher!

Flyers

Kies voor kunststof of papier.

Plattegrond

Vindt makkelijk de weg naar standjes of podia.

Festivalbandjes

Bedrukt met eigen logo.

Draaiboek

Alles gebundeld en bij elkaar houden met een ringband.

Folders

Snel je eigen boodschap overbrengen.

Stickers

Een must-have voor ieder event!

Roll-up banner

Een echte blikkenvanger!