Geniete brochure of magazine printen 

Bij Onlyprint worden jouw geniete brochures snel voor een scherpe prijs geprint, ongeacht de oplage. Configureer eenvoudig jouw eigen brochure naar wens met onze verschillende papiersoorten. Moet jouw magazine eruit knallen in beeld en tekst? Kies dan voor een van de Silk-papiersoorten. Moet jouw bestelling goed met pen te beschrijven zijn of voor eenmalig gebruik? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor FSC offsetpapier. Ben je op zoek naar een herbruikbare brochure voor langere periode, neem dan eens een kijkje bij de kunststof brochures.

Brochure of magazine printen - een persoonlijke touch

Een geniete brochure wordt als het ware op een groot vel geprint en in tweeën  gevouwen waardoor er per vel een viertal pagina's ontstaat. Deze vellen worden aan elkaar gehecht met twee nietjes. Een geniete brochure of magazine bestaat dan ook altijd uit een veelvoud van 4. Het minimum aantal pagina’s om een brochure te maken is 8 pagina’s. Wil je liever wit pagina’s toevoegen om het pagina-aantal deelbaar te maken door 4? Geef dit dan aan bij de opmerkingen.

Brochure op maat printen 

De populairste formaten zijn A4 en A5, maar er zijn ook verschillende andere opties mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een vierkante optie (210x210mm) in de configuratie. Liever een liggende of oblong brochure printen? Die optie vind je hier. Wij zijn een van de weinige aanbieders die brochures op dit formaat drukken. Bij oblong is de breedte langer dan de hoogte waardoor het ideaal is voor gebruik als fotoalbum, boekhoudregister of als brochure in de makelaardij.

Kies je papier

Niet iedere brochure heeft dezelfde afwerking nodig. Of je nu kiest voor het meest milieuvriendelijk papier, steviger papier voor een luxere uitstraling of waterafstotend synthetisch materiaal. Onlyprint heeft het in huis. Het standaard printpapier is 80 grams papier, maar je kunt ook kiezen voor een luxere uitstraling met dikker papier tot 350 grams. Om je te helpen bij de materiaalkeuze kun je hier klikken.

Vragen over brochures printen bij Onlyprint?

Zit je nog met een aantal vragen? Dat snappen wij maar al te goed! Je wilt wel dat alles helemaal naar wens is. Kijk of jouw vraag in de FAQs staat of neem contact met ons op.

Geniete brochures | staand

Table_papersize_small

paper_table

4 andere producten in dezelfde categorie: