Kunststof brochures printen 

Bij Onlyprint worden jouw kunststof brochures snel voor een scherpe prijs geprint, ongeacht de oplage. Configureer eenvoudig jouw product naar wens met onze verschillende papiersoorten of grammages. Kunststof brochures zijn ideaal voor buitenevenementen of plaatsen waar de duurzaamheid van printmateriaal op de proef wordt gesteld. Ze zijn uitermate geschikt voor toepassingen waarbij papier tekortschiet. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk te reinigen, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling voor lange tijd. De omslag van een brochure heeft het meeste te verduren. Naar wens kunnen deze omslagen ook krasvast worden gelamineerd om jouw menukaarten nog langer mee te laten gaan zonder dat de toner ervan vervaagt.

Het juiste materiaal printen 

We printen brochures op YUPO kunststof, een uitstekend materiaal bestaande uit drie lagen polypropyleen, ideaal voor toepassingen in bijvoorbeeld de horecasector. Dankzij het gladde oppervlak, hoge dekkracht, en de weerstand tegen UV-licht, samen met de mogelijkheid tot 100% recycling, biedt YUPO niet alleen een hoogwaardige maar ook een duurzame optie. 

Hoewel het iets duurder is, verhoogt YUPO de leesbaarheid en de kwaliteit van de brochures aanzienlijk, omdat ze makkelijk schoon te maken zijn en herbruikbaar. Bovendien voldoet YUPO aan de normen voor rechtstreeks contact met voedsel, wat het perfect maakt voor bijvoorbeeld menukaarten. De omvang van je bestelling, groot of klein, weerhoudt ons er niet van om je wensen te vervullen – de mogelijkheden met YUPO zijn eindeloos!

Kunststof brochures printen - hoe werkt het? 

Een brochure van kunststof wordt effectief op een groot blad geprint en vervolgens in het midden gevouwen, wat resulteert in vier pagina's per blad. Deze bladen worden vervolgens samengevoegd door middel van twee nietjes in het midden. Hierdoor bestaat een geniete brochure of tijdschrift altijd uit een aantal pagina's dat deelbaar is door vier. Mocht je voorkeur uitgaan naar het toevoegen van blanco pagina’s om zo het totale aantal pagina’s deelbaar te maken door vier, vermeld dit dan in het opmerkingenveld.

Liever een liggende of oblong brochure printen op ander materiaal dan kunststof? Die optie vind je hier. Wij zijn een van de weinige aanbieders die oblong brochures drukken. Bij oblong is de breedte langer dan de hoogte en is dus ideaal voor gebruik als fotoalbum, boekhoudregister of als brochure in de makelaardij. 

Vragen over brochures printen bij Onlyprint?

Zit je nog met een aantal vragen? Dat snappen wij maar al te goed! Je wilt wel dat alles helemaal naar wens is. Kijk of jouw vraag in de FAQs staat of neem contact met ons op.

Om je te helpen bij de materiaalkeuze kun je hier klikken.

Geniete brochures | kunststof

paper_table

2 andere producten in dezelfde categorie: