Gevouwen kaart printen 

Je eigen kaart printen? Zet de toon voor elke gelegenheid met onze op maat gemaakte kaarten. De perfecte manier om een blijvende indruk te maken. Of het nu gaat om een zakelijke mailing, een uitnodiging voor een evenement, vakantiewensen of een persoonlijk bericht. Onze hoogwaardige printers (en collega's) zorgen ervoor dat jouw ontwerp scherp van het papier af 'spat'. 

Anders dan de traditionele, ongevouwen kaarten, creëren gevouwen kaarten een moment van interactie waarbij de ontvanger de kaart openvouwt om de boodschap te onthullen. Deze ervaring, in combinatie met de mogelijkheid om zowel de buitenkant als de binnenkant te printen, maakt de gevouwen kaart tot een veelzijdige keuze voor uitnodigingen, wenskaarten, bedankjes of promotiemateriaal. De extra ruimte die de gevouwen structuur biedt, kan worden gebruikt voor aanvullende informatie, afbeeldingen, of zelfs voor een kortingscode, waardoor de kaart niet alleen informatief maar ook functioneel is. 

Gevouwen kaart printen - persoonlijk en professioneel

Laat je creativiteit de vrije loop met verschillende aanpassingsopties, van mat tot glanzend papier en van klassieke afmetingen tot unieke ontwerpen. Wanneer je kiest voor het printen van gevouwen kaarten bij Onlyprint, kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een persoonlijke service. Geef je communicatie een tastbare touch met je eigen (gevouwen) kaarten, want sommige boodschappen verdienen meer dan alleen een digitale verzending.

Een optie is om ervoor te kiezen om een gepersonaliseerde kaart te printen: handig en leuk voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Communiceer met je klanten over acties/kortingen of stuur een beterschaps-, kerst- of felicitatiekaartje naar personeel of klanten met eigen ontwerp en logo. 

Laat je creativiteit de vrije loop

Bij Onlyprint geloven we dat jouw gevouwen kaarten een weerspiegeling moeten zijn van wie jij bent of wat je wilt communiceren. Daarom bieden we verschillende opties voor aanpassing, zodat je jouw unieke visie tot leven kunt brengen. Kies uit verschillende eindformaten, van standaard postkaartformaat (A6) tot een eigen formaat dat perfect past bij jouw design. Met eindformaat bedoelen wij het formaat wanneer de kaart is dichtgevouwen. Als het gaat om papieropties, hebben we voor elk wat wils - van mat tot glanzend en zelfs gerecycled papier. Voeg ook een persoonlijke boodschap toe op de achterkant van je kaart, of ga voor een blanco achterzijde om tekeningen of handgeschreven notities toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos in het door jou aangeleverde ontwerp. 

Het meest populaire formaat voor gevouwen kaarten is A6, maar ook andere formaten kun je bij ons bestellen. Wil je bijvoorbeeld opvallen of veel tekst kwijt? Kies dan voor een A5 kaart. Wil je slechts een kleine boodschap overbrengen? Zoals bijvoorbeeld een bedankkaartje of naamkaartje, kies dan voor een A7 of bepaal hier zelf jouw formaat. 

Welke papiersoort voor een kaart?

Het belangrijkste in de papierkeuze bij een gevouwen kaart is de zwaarte/dikte van het papier. Je wilt natuurlijk een stevige kaart versturen. Ons advies: kies altijd voor minimaal 300 grams papier. Daarnaast is ook de papierkeuze van belang voor de uitstraling van de kaart. Kies je bijvoorbeeld voor Gmund of Fuegofelt, dan krijg je een luxe uitstraling met een lichte structuur. Maar kies je voor Biotop3 of BalancePure, dan zul je een recycle-look creëren. Kijk hier om alle details van de papiersoorten te zien.

Kun je ook enveloppen bij jouw bestelling gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij deze opties. 

Liever een ansichtkaart? Kijk dan hier! Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Gevouwen kaart

Table_papersize_small

paper_table

6 andere producten in dezelfde categorie: