Folders venstervouw 

Een folder met venstervouw is een effectief communicatiemiddel dat de aandacht trekt door zijn unieke ontwerp. De basis van een dergelijke folder is dat deze uit meerdere panelen bestaat die opeenvolgend uitslaan, waarbij het laatste paneel een 'venster' of blikvanger onthult wanneer de folder volledig is uitgevouwen. Dit 'venster' kan gebruikt worden om een kernboodschap of afbeelding te tonen die de ontvanger moet aansturen om de folder volledig te openen en de rest van de informatie te lezen. De kunst ligt in het nauwkeurig afstellen van de vouwlijnen zodat de venstervouw naadloos en soepel functioneert, wat de professionele uitstraling van de folder bevordert. 

Deze vouwwijze biedt veel mogelijkheden voor creativiteit en variatie, waardoor je als bedrijf een folder kunt creëren die perfect aansluit bij jouw boodschap en doelgroep.

Waarom folders venstervouw ?

De venstervouw lay-out heeft de kracht om de aandacht te trekken, lezers betrokken te houden en alle juiste informatie vast te houden. Bovendien biedt het ontwerp van zes pagina's volop mogelijkheden om een scala aan inhoud toe te voegen.

Kies je papier

De keuze van het materiaal is essentieel voor het eindresultaat van je drukwerk. Onlyprint beschikt over een breed scala aan opties, van milieuvriendelijk papier tot luxueus dik papier en zelfs waterafstotende synthetische materialen. Voor advies over de ideale materiaalkeuze, raadpleeg onze gids hier. Kom je er niet uit? Ons team assisteert je graag verder.

Welke andere vouwtechnieken zijn er?

Bij een folder heb je de volgende opties in uitvoering: enkele vouw, zigzagvouw, wikkelvouw of parallelvouw. Het verschil zit hem niet alleen in hoe het gevouwen wordt, maar ook in het maximale aantal pagina's dat ontworpen kan worden. 

Folders

Folder_table

paper_table

4 andere producten in dezelfde categorie: