Grootformaat printen 

Bij het promoten van je bedrijf of evenement, draait het allemaal om opvallen. Grootformaat printen is hier een prima oplossing. Of je nu een levensgrote poster nodig hebt, een opvallende banner voor buiten of op maat gemaakte stickers voor promotionele verspreiding; de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Grootformaat - posters, stickers & banners naar keuze!

Het printen van grootformaat stelt ons in staat om op een creatieve en grootschalige manier informatie en marketingboodschappen over te brengen. Denk aan het afdrukken van high-definition posters voor in je winkel, bedrukte banners die weer en wind kunnen doorstaan of kleurrijke, op maat gesneden stickers. Met onze geavanceerde printers en een diversiteit aan materialen, van glanzend tot mat en alles daartussenin, ben je verzekerd van kwaliteitsprints die de aandacht trekken.

Probleemloos grootformaat printen

Van afmeting tot afwerking, je kunt zelf jouw te printen product configureren op de manier zoals jij dat wilt. Lukt er iets niet of heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op!

grootformaat printen

Spandoek bestellen 

Val op met jouw boodschap! Bedruk je eigen spandoek, goedkoop en snel geleverd. Kies uit een budget of luxe bannerdoek ter aankleding van steigers, hekwerken of bijvoorbeeld ter aankleding van de gevel.

Opties

Naar wens voorzien wij jouw spandoek van ringen (om de ca. 30 cm) of zorgen wij voor het omzomen ervan. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.