Gepersonaliseerde ordner (ringband)

Je wilt jouw documenten natuurlijk mooi geprint en correct gesorteerd hebben. Denk aan je persoonlijke belangrijke documenten, handboeken en cursusmateriaal. Wij printen jouw losse pagina’s (binnenwerk) en binden ze direct in de klappers of ordners. Op deze manier heb je minder werk, een gestructureerde map en de mogelijkheid tot uitbreiding. Maak kennis met een gepersonaliseerde ordner (ringband), met de uitstraling van de klapper, het binnenwerk inclusief de boorgaten kant en klaar geleverd. Plus een omslag indien gewenst. Mooi toch? 

Ordner binnenwerk

De mogelijkheden voor het binnenwerk zijn eindeloos. Zo kun je niet alleen kiezen uit verschillende soorten papier en bedrukking, maar ook uit verschillende toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende items op aanvraag: tabbladen, extra vellen, een kartonnen voorblad, etc. Maak het zo praktisch als je het zelf wilt! Ook handig om te weten: je hoeft de klappers niet zelf te vullen, dit doen wij voor je! 

De voordelen van ordners met eigen binnenwerk

  • Overzichtelijk en efficiënt werken
  • Professionele uitstraling van je bedrijf
  • Personalisatie van je merk
  • Duurzame keuze (herbruikbare ordner)

De juiste ordner/klapper

We kunnen ons voorstellen dat ieder document een andere klapper nodig heeft. De klapper keuze is afhankelijk van het aantal pagina's van het document, dit bepaalt de rugdikte, en het formaat. Daarom hebben we keuze uit verschillende formaten klappers, met rugdiktes variërend tussen de 20mm en 50mm. Onze ordners van het merk "Esselte / Leitz" worden altijd geleverd met een 4-rings ringband, op aanvraag is het ook mogelijk om een 2 of 23-rings ringband te bestellen. Staat je gewenste klapper (ringband) er niet bij? Niet getreurd, neem even contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Tip: kies ook voor een gepersonaliseerde rug om het geheel nog meer 'body' te geven! 

Heb je de smaak te pakken? Bekijk nog meer te personaliseren producten uit deze categorie.

Gevulde ordner / klapper

paper_table