Geboorte

Vier het leven!

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap of geboorte van jouw kleintje! Het creëren van een nieuw leventje is iets moois en wil je op een speciale manier delen met vrienden en familie. 

Bij Onlyprint helpen we graag om het perfecte geboortekaartje te maken. Denk niet alleen aan het verzorgen van hoge kwaliteit prints, maar ook het aanbod van het juiste materiaal. Kies je voor een van de duurzamere papiersoorten of voor een papiersoort met reliëf om nét dat beetje extra uitstraling mee te geven.

Gepersonaliseerd

Ga je voor klassiek met naam, datum en info? Of kies je liever voor een foto van jouw kleintje of een typerende tekening.  Voeg ook een persoonlijke boodschap of een gedichtje toe om het nóg specialer te maken. 

 

Alles in één stijl...

In deze periode van drukte rondom de geboorte wil je zoveel mogelijk regelen bij één partij. Bij Onlyprint begrijpen we dat en kun je ervoor kiezen om meerdere onderdelen in één stijl te bestellen. 

Denk aan een geboorteposter in dezelfde stijl als de kaart. Of personaliseer de geboortetraktatie met een bijpassend label of een mooie sticker.

Alles wat je nodig hebt...

Kies voor alles in een stijl.

(Geboorte)poster

Bijpassende poster voor op de babykamer.

Kaarten

Geboortekaarten met persoonlijk ontwerp.

Raamsticker

Geboortesticker voor op het raam.

Labels

Kaartjes voor aan de geboortetraktaties.

Adres etiketten

Print eenvoudig alle adressen uit, dan hoef je enkel nog te plakken!

Enveloppen

Vind hier de perfecte envelop.

Fotoboek

Maak een persoonlijk fotoboek.