Contourstickers voor iedere gelegenheid

Stickers en etiketten zijn veelgebruikte producten. Eigenlijk kun je in elke situatie wel ergens stickers of etiketten voor gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan promotieacties, producten met bedrijfslogo, robuuste vloerstickers, verpakkingsetiketten maar ook belettering voor bijvoorbeeld je auto of ramen. De mogelijkheden zijn groot. Bepaal zelf je formaat tot op de millimeter nauwkeurig, maar met een minimum van 10x10mm.

Belangrijk om te weten is dat de door te geven afmetingen in millimeter (mm) zijn. Qua uitvoering kies je uiteraard zelf voor stickers in kleur, stickers in zwart/wit en of deze gedrukt worden op kunststof of glanzend papier.

Hoe maken we contourstickers ? 

Contourstickers worden gemaakt op grote vellen papier of kunststof materiaal met een lijmlaag. Deze vellen worden op grote printers voorzien van het aangeleverde ontwerp en afgewerkt volgens afspraak. Voor ieder type materiaal worden de printers zo afgesteld dat jouw bestelling met de hoogst mogelijke kwaliteit worden geproduceerd. 

Ben je op zoek naar een ander formaat stickers? Neem dan eens een kijkje bij kleine stickers of grote stickers.

Welk type heb je nodig?

Bij het bestellen is het belangrijk dat je vooraf weet welke vorm je nodig hebt. Zo hebben we de keuze uit de volgende opties:

  • Kisscut contour: hier wordt de bovenste stickerlaag precies langs de rand van de afbeelding of het ontwerp is gesneden, terwijl de achterste laag intact blijft. Dit maakt het gemakkelijk om de sticker van het vel te halen zonder dat de onderliggende stickers worden beschadigd.

  • Contour: een (die-cut) contour sticker onderscheidt zich door de unieke uitsnijding die exact de vorm van het ontwerp of het logo volgt. Dit precisiewerk zorgt voor een strakke en professionele uitstraling, omdat de gesneden contouren de aandacht vestigen op het ontwerp zonder overtollig materiaal of achtergronden.

  • Stickers op vel: vaak bekend als stickervellen. Dit is een reeks van dezelfde stickers die, in plaats van afzonderlijk gesneden te worden, samen op één vel worden geprint en uitgegeven. 

Om de verschillen te visualiseren hebben we hieronder een en ander op een rijtje gezet:

Stickeropties

Contourstickers

sticker_material_table

10 andere producten in dezelfde categorie: