Menukaarten printen 

Staat jouw restaurant bekend om zijn degelijke en stabiele menu? Met onze Wire-O menukaarten presenteer je jouw aanbod op een stijlvolle en professionele manier. Onze hoogwaardige printservice zorgt ervoor dat de kleuren van je gerechten van de kaart afspringen en het water je in de mond loopt. Kies uit een reeks van hoogkwalitatieve papiersoorten en afwerkingen om jouw unieke stijl weer te geven.

Wat is een Wire-O menukaarten printen 

Wire-O is een bindmethode waarbij we gebruik maken van dubbele metalen ringen om bladzijden samen te houden. Het systeem bestaat uit een reeks dubbel-geluste ringen die door geperforeerde gaten aan de rand van het papier lopen. Dat kan zowel aan de lange of korte zijde zijn. Door deze bindwijze kunnen documenten volledig plat open liggen of zelfs worden omgeslagen, wat het lezen en noteren een stuk makkelijker maakt. Het Wire-O systeem zorgt voor een strakke en professionele uitstraling van documenten en is extreem duurzaam, waardoor het een ideale keuze is voor bijvoorbeeld rapporten, handleidingen, presentaties en portfolio's.

De voordelen van een ringbinding 

Wire-O binding is een uitstekende keuze voor het creëren van professionele en duurzame brochures. Het systeem van de metalen ringband zorgt voor een stevige bevestiging van de pagina's en maakt het tegelijkertijd mogelijk dat het boekwerk volledig plat kan worden geopend. Dit maakt Wire-O brochures handig in gebruik, vooral voor documenten die vaak worden geraadpleegd zoals handleidingen, presentatiemappen, of instructieboekjes. Het strakke ontwerp en de naadloze afwerking zorgen ervoor dat je menukaarten er super uitzien. 

Wij kunnen jouw Wire-O documenten in kleur of in zwart/wit printen. Na de selectie van het artikel kun je het formaat, de oplage en de uitvoering selecteren. Wil je een kleine oplage menukaarten met Wire-O laten printen en inbinden? Ook dat is mogelijk. Het document wordt door een stevige en duurzame ringband bij elkaar gehouden, waardoor je hier nog jarenlang plezier van hebt. 

Mocht je toch willen kiezen om een andere papiersoort te printen, omdat deze waterbestendig moet zijn? Dan kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een kunststof Wire-O. Dit materiaal is UV-bestendig, waterbestendig en wordt veel gebruikt in horecagelegenheden. Heeft je menukaart veel foto's of prints? Kies dan voor Silk-papier. Deze papiersoort is licht glanzend en laat jouw foto's voor zich spreken. Toch liever een recycled look? Kies dan voor BioTop. Deze papiersoort is namelijk natuurwit. Kijk voor een van deze papiersoorten op dit onderdeel van onze website. 

Menukaarten (wire-o)

papier formaten

Paper_table

2 andere producten in dezelfde categorie:

Related Posts