Consumptiebonnen printen

Consumptiebonnen zijn een efficiënte en geordende manier voor je klanten om te betalen voor eten en drinken in jouw bar, club of op jouw feest. Ze bevorderen niet alleen een vlotte bediening, maar helpen ook de doorstroming aan de bar of in de keuken te versnellen. De bonnen kunnen gepersonaliseerd worden met jouw logo en kleuren, waardoor ze perfect passen bij de uitstraling van jouw event. 

Een consumptiebon is een van de meest gebruikte items op een festival of evenement. Vrijwel iedere bezoeker komt met jouw consumptiebonnen in aanraking. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat deze opvallend en aantrekkelijk moet zijn, maar ook van het juiste materiaal zonder dat het budgetten uitput. Bij Onlyprint helpen we je graag om de consumptiebonnen te maken voor jouw event. Ook verkrijgbaar in een kleine oplage!

De juiste consumptiebonnen 

We gebruiken geperforeerde vellen in flitsende kleuren, hierdoor houden we de kosten laag en de productietijd snel, zonder dat het afbreuk doet aan de uitstraling van de bonnen. Kies je kleur, lever je logo/tekst aan en bepaal de aantallen. De bonnen worden geleverd op een A6 vel. Je hebt de keuze uit 10 hele bonnen of 8 hele bonnen en 4 halve bonnen per vel. De bonnen kunnen door de perforatiegaten makkelijk van elkaar gescheiden worden.

Duurzame consumptiebonnen 

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en gebruiken daarom gecertificeerde papiersoorten en milieuvriendelijke toner bij het printen van consumptiebonnen. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een vlekkeloze organisatie van je event, maar ook aan een duurzamere wereld. 

Mocht je nog vragen hebben over consumptiebonnen waar we bij kunnen helpen, zoals een specifieke kleurkeuze? Neem gerust contact met ons op!

Ben je naast consumptiebonnen ook op zoek naar meer promotie- of marketingmateriaal als posters? Neem hier eens een kijkje.

Waardebonnen / coupons

6 andere producten in dezelfde categorie:

Related Posts