Kerkelijk printwerk bestellen

Je eigen kerkelijk printwerk bestellen

In deze moderne tijd zoekt elke sector, waaronder het geestelijk domein, naar manieren om efficiëntie en kwaliteit van het printen te verbeteren. Het is dan ook geen uitzondering dat steeds meer kerken gebruikmaken van de mogelijkheden van digitaal printen om hun liturgische materialen te produceren. 

Printwerk voor kerken is een belangrijke manier om te communiceren binnen kerken en parochies. Het is een middel om de kerkgemeenschap op de hoogte te brengen en te houden van het laatste nieuws, aankomende diensten, collecten en meer. 

Liturgie digitaal printen

Met digitaal printen worden kerken in staat gesteld om hier kosten- en tijdsefficiënt mee om te gaan. Denk aan een zorgeloze productie en verzending van kerkboekjes of misboekjes. Andere veelvoorkomende producties zijn boekjes met liederen en gebeden of periodieke uitgaven van een kerkblad. 

Welk type product je ook nodig hebt, jouw printwerk wordt snel geleverd voor een scherpe prijs zonder concessies te hoeven doen op de kwaliteit.

Het belang van kwalitatieve Liturgie​

Bij Onlyprint begrijpen we het belang van hoogwaardig kerkelijk drukwerk voor liturgische vieringen en gemeenschapsactiviteiten. Daarom bieden we een eenvoudige, probleemloze service voor het bestellen van liturgieboekjes, zangbundels, en ander kerkelijk printwerk. Met onze state-of-the-art digitale printtechnologie garanderen we niet alleen topkwaliteit maar ook snelle doorlooptijden. 

Bij het vervaardigen van kerkelijk printwerk zijn diverse opties beschikbaar. Niet elk document vereist dezelfde soort afwerking. Kies voor milieuvriendelijk papier of voor dikker papier dat een luxueuze uitstraling biedt. Onlyprint heeft het in huis.

Alles wat je nodig hebt...

Van misboekjes, tot posters. Hieronder vind je alles wat je nodig hebt!

Bidprentjes

Een persoonlijk kaartje.

Misboekjes

A5 geniete brochures.

Posters

Posters voor iedere gelegendheid.

Kerkbladen

Voor iedere gelegenheid.

Adresetiketten

Etiketten in verschillende formaten.

Briefpapier

Met eigen ontwerp/logo.

Enveloppen

Met eigen ontwerp/logo.