Kunststof Wire-O | Scheurvast en afwasbaar 

Wij produceren kunststof Wire-O's met YUPO materiaal. YUPO, een drielagig polypropyleen, leent zich uitstekend voor toepassingen in sectoren zoals de horeca. Het staat bekend om zijn gladde textuur, hoge dekking, en weerstand tegen UV-licht, terwijl het ook volledig recyclebaar is. Dit resulteert in een iets hogere prijs, maar biedt een duurzame oplossing.

Wat is een Wire-O ?

Wire-O-binding is een techniek waarbij dubbele metalen ringen ingezet worden om pagina's samen te voegen. Dit systeem omvat een reeks ringen met dubbele lussen die door gaatjes aan de rand van het papier, aan de lange of korte kant, worden gehaald. Dankzij deze manier van binden, kunnen documenten volledig opengevouwen worden of zelfs worden teruggeslagen, wat bijdraagt aan makkelijker lezen en aantekeningen maken. De Wire-O-methode biedt documenten een nette en professionele look en is uiterst robuust.

Kunststof Wire-O

Wij bieden opties voor Wire-O binding in formaten A4, A5, A6 en zelfs A7. De gekozen zijde voor de binding wordt voorzien van gaatjes waar een ringband doorheen gaat om alles netjes bij elkaar te houden. Optioneel kunnen er ook transparante vellen aan worden toegevoegd. Het is belangrijk om erop te letten dat essentiële tekst en afbeeldingen ongeveer 1cm van de rand verwijderd blijven, zodat deze niet doorboord worden.

Ons aanbod omvat de mogelijkheid om je Wire-O documenten van kunststof in kleur of zwart-wit te laten printen. Na het kiezen van je product, kun je het formaat, de oplage en de specifieke uitwerking bepalen. Voor kleine oplages van kunststof Wire-O documenten ben je bij ons ook aan het juiste adres. Een robuuste en langdurige ringband zorgt ervoor dat je document voor lange tijd meegaat.

De juiste kunststof Wire-O

Niet alle Wire-O bindingen van kunststof zijn identiek. Bij Onlyprint heb je de vrijheid om te selecteren wat optimaal aansluit op je boodschap. De keuze van het materiaal speelt een cruciale rol, aangezien dit in grote mate invloed heeft op de uiteindelijke impact. Of je nu gaat voor een materiaal dat bestand is tegen scheuren en water met een Wire-O van kunststof of bijvoorbeeld  het vaak gekozen materiaal, wij garanderen een hoogwaardige, snelle en betaalbare druk van je Wire-O. Om je te helpen met de materiaalkeuze, kun je hier klikken.  

Het is belangrijk te onthouden dat Yupo materiaal wel tegen een stootje kan en water niet doorlaat, maar tegen krassen is het niet bestand. Bij regelmatig of intensief gebruik kan de print na verloop van tijd vervagen. Zoek je een variant die wel bestand is tegen krassen dan heb je de optie om de omslag te laten lamineren. Voor vragen staan wij klaar om te helpen. Yupo wordt vaak gekozen voor menukaarten in restaurants en cafés.

Wil je kunststof Wire-O's laten printen, maar heb je nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Wire-O | kunststofpapier

Table_papersize_small

paper_table

5 andere producten in dezelfde categorie: