Losbladig binnenwerk 

Onze dienst voor losbladig printen is ideaal voor wie op zoek is naar prints van hoge kwaliteit, zonder dat een binding vereist is. Geschikt voor een scala aan documenten, van werkmateriaal tot lesinhoud en presentatiematerialen, onze printservice garandeert een professionele look en duidelijke leesbaarheid. Het printproces is volledig digitaal, wat betekent dat je bestelling snel klaar is en bovendien kosteloos wordt verzonden.

Losbladig binnenwerk naar wens

Bij Onlyprint is het mogelijk om te beginnen met een bestelling van slechts één pagina. Je hebt daarnaast de volledige vrijheid om jouw printopdrachten naar eigen inzicht te wijzigen. Of je nu op zoek bent naar simpele hand-outs voor je volgende vergadering, of naar geperforeerde pagina's die direct in je mappen kunnen worden opgeborgen, de keuzemogelijkheden staan voor je klaar. 

  • Diverse afmetingen
  • Uiteenlopende soorten papier
  • Opties voor enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking
  • Keuze tussen full color of zwart-wit
  • mogelijkheid tot verwerking in een ordner (ringband)

De voordelen van losbladig binnenwerk 

Er zijn meerdere redenen waarom losbladig afdrukken zo gunstig is. Allereerst bespaart het geld; je betaalt enkel voor de pagina's die je afdrukt, zonder dat er onnodige kosten zijn voor het binden. Daarnaast is het een snelle methode – het produceren van de afdrukken is eenvoudig en efficiënt. Losbladig afdrukken biedt ook flexibiliteit. Naar wens kun je de bladen los gebruiken of later bundelen in een door jou gekozen formaat. Dit maakt het een ideale keuze voor studenten, onderwijsinstellingen en trainingsorganisaties.

Ook horecagelegenheden zijn hier aan het juiste adres voor bijvoorbeeld menukaarten of placemats. Bovendien bieden losse bladen gemak voor lesmaterialen, verslagen of handleidingen, aangezien sorteren dan niet meer nodig is. Een ordner of klapper is natuurlijk ook een mogelijkheid om aan het losbladige materiaal toe te voegen.

Hoeveel pagina's moet ik invullen?

Mensen halen nog weleens het aantal pagina's en het aantal exemplaren door elkaar. Het aantal exemplaren verwijst naar hoeveel keer je het document wilt laten afdrukken. Het aantal pagina's daarentegen, staat voor het aantal pagina's dat je bestand bevat. 

Maar wat betekent dit voor het printen op enkel- of dubbelzijdig papier? Een voorbeeld: Als je een document hebt dat op 20 vellen enkelzijdig wordt geprint, dan telt dit als 20 pagina's. Wil je dezelfde 20 pagina's aan beide kanten bedrukken, dan blijft het pagina-aantal ongewijzigd op 20. Wat verandert, is dat het printen nu op dubbelzijdig papier gebeurt, wat de prijs in de configuratie automatisch aanpast.

Je kunt zelf het formaat bepalen van jouw losbladig printwerk. Dit gaat van A3 formaat tot aan A7 formaat.

  • A3: dit formaat zie je vaak terug in etalages van winkels en worden soms ook gebruikt als aankondiging voor evenementen en andere gebeurtenissen. Kies voor dit formaat van losbladig printwerk wanneer je van plan bent om het op te gaan hangen; bovendien wordt dit formaat losbladig ook vaak gebruikt bij presentaties.
  • A4: wordt vaak gebruikt voor het printen van lesmateriaal, scripties, verslagen, handleidingen en menukaarten.
  • A5: wordt vaak gebruikt voor het vullen van klappers en ringbanden. Dit formaat is  gemakkelijk mee te nemen en is groot genoeg om jouw geplande boodschap goed over te brengen.
  • A6: wordt vaak gebruikt voor flashcards, tafelkaartjes en kleine hand-outs voor marketingdoeleinden Een A6 is  even groot als een ansichtkaart.
  • A7: Dit compacte formaat is ideaal voor het produceren van speelkaarten die makkelijk mee te nemen zijn. Of het nu gaat om een gepersonaliseerd kaartspel of professionele speelkaarten voor bedrijfspromotie.

Kies je papier

Niet elk document vereist dezelfde soort afwerking. Of je nu voorkeur geeft aan milieuvriendelijk papier, dikker papier voor een meer luxueuze uitstraling je voorkeur heeft, of juist liever kiest voor waterafstotend synthetisch materiaal, bij Onlyprint zijn er genoeg opties. 

Kom je er niet uit? Neem eens een kijkje bij deze pagina over papiersoorten of neem contact met ons op. Wij helpen we je graag persoonlijk verder.

Losbladig binnenwerk

Table_papersize_small

paper_table

2 andere producten in dezelfde categorie: