School & Studie

Prints voor onderwijsinstellingen.​​

Digitaal printen of digitaal drukwerk maakt het mogelijk om belangrijke documenten en leermaterialen snel, betaalbaar en zonder gedoe te bestellen. Het is een probleemloze oplossing voor iedereen in het onderwijs. Neem vandaag nog een kijkje bij onze aanbevolen printdiensten en zeg vaarwel tegen print gerelateerde stress. Het is tijd voor een geoptimaliseerde printervaring!

Kenmerken van ideale printservices voor onderwijsinstellingen.

 • Online bestelling van jouw printwerk - Gebruiksvriendelijke interfaces stellen je in staat om binnen enkele minuten print orders te bestellen. 
 • Snelle afhandeling - De dienstverlening is snel en efficiënt, waarbij bestellingen binnen de beloofde termijn worden geproduceerd en verzonden.
 • Maatregelen voor kwaliteitscontrole - Continue controleprocessen verzekeren dat elke printopdracht voldoet aan de hoogste standaarden. 

Vragen over online printservices voor scholen, middelbaar onderwijs, hogescholen en universiteiten. Voor vragen of meer informatie over onze printdiensten, neem gerust contact op met ons klantenserviceteam. Wij staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste printopties die aansluiten bij je vraag.

Je eigen portaal realiseren...​

Voor verschillende klanten hebben wij in de loop der jaren maatwerk portalen gebouwd. Veelal gebaseerd op onze website, maar dan met maatwerk functionaliteiten. Het traject start altijd met een eerste kennismakingsgesprek waarin we samen gaan kijken naar de huidige situatie. We bespreken welke processen er gemaakt kunnen worden, en kijken naar een invulling op maat, die naar eigen wens wordt ingericht. Vervolgens maken we een grafische visualisatie en een eerste kostenraming. Het realiseren van een maatwerkportaal is een proces waarin we samen met je aan de slag gaan. Zo kunnen meerdere mensen op verschillende locaties bestellingen plaatsen die centraal verwerkt worden.

Stressvrij printen voor studenten​

Je eigen studiemateriaal laten printen zonder gedoe? Het school- of studentenleven gaat vaak gepaard met stapels syllabi, essays en scripties. Dagelijkse print behoeften kunnen zorgen voor stress en frustratie, vooral als deadlines naderen. Maar wat als er een manier was om dit proces moeiteloos te maken? Bij Onlyprint kunnen we met onze digitale printservice het verschil maken voor studenten en onderwijsinstellingen.

Studenten drukwerk bestellen bij Onlyprint

In ons snelle, technologie-gedreven tijdperk is de roep om efficiëntie luider dan ooit. Door te kiezen voor digitale printoplossingen genieten studenten en educatieve instellingen van meerdere voordelen.

  • De scherpste prijs voor studenten drukwerk - Goedkoop printen is een prioriteit voor scholieren die vaak werken met een beperkt budget. Onlyprint biedt met digitale print services competitieve prijzen aan, zonder in te leveren op de kwaliteit.
  • Tijdbesparend - Met online printen hoeven studenten niet meer in de rij te staan bij lokale printshops of op school. Ze kunnen bestanden eenvoudig uploaden en bestellen, wat essentiële tijd bespaart.
  • Hoge Kwaliteit - Digitale printers garanderen een consistent hoge kwaliteit, ongeacht de grootte of complexiteit van de printopdracht.
  • Probleemloos - met onze online printdiensten heb je geen last meer van technische problemen bij je eigen printer.

  Alles wat je nodig hebt...

  Drukwerk voor studenten. Kies hier de optie voor jou! Ben je op zoek naar iets anders of wil je meer weten? Neem contact met ons op!

  Posters

  Ook ideaal voor tijdens een presentatie.

  Wire-o gebonden

  Snel en effectief ingebonden.

  Gelijmd Boek

  Ga voor een professionele uitstraling.

  Notitieblokken

  Gepersonaliseerd met logo en/of voorblad.

  Losbladig lesmateriaal

  Eventueel met nietjes en/of boorgaten.

  Gevulde klapper

  Klappers met kaft en inhoud van eigen design.

  Geniete brochure

  Goedkoop, maar professioneel ingebonden.

  Kalenders

  Met eigen logo of design.