Spandoek maken

Bij Onlyprint helpen we jou bij het maken van je eigen spandoek. Jij levert het ontwerp aan en vult de configuratie in. Wij doen de rest! Goedkoop en snel geleverd! Kies uit een bannerdoek van 440 grams of 510 grams (luxe) ter aankleding van steigers, hekwerken of bijvoorbeeld ter aankleding van de gevel. Ideaal om een onuitwisbare indruk achter te laten. Varieer eindeloos als het gaat om afmetingen en ontwerpen om jouw doelgroep aan te spreken. 

Belangrijk om te weten

Indien gewenst voorzien wij jouw spandoek van ringen (om de 30 cm). Ook kunnen we eventueel een ophangsysteem leveren en kunnen we het omzomen verzorgen op aanvraag. 

Kies het gewenste formaat (MM) en configureer jouw spandoek naar wens. Akkoord en tevreden? Dan gaan wij na de bestelling over op het productieproces zodat het spandoek goed en zo snel mogelijk in huis is. 

Waarom een spandoek?

Spandoeken dienen als een uitstekende investering voor elke marketingstrategie, voornamelijk vanwege hun kostenefficiëntie en hoge zichtbaarheid. In tegenstelling tot andere reclamemiddelen die vaak maandelijks kosten met zich meebrengen, is een spandoek een eenmalige aankoop die langdurige exposure garandeert. Het is een ideale manier om een blijvende indruk achter te laten bij een passerend publiek, wat tot verhoogde merkherkenning leidt. Bovendien zijn spandoeken weerbestendig en makkelijk herbruikbaar voor verschillende evenementen of campagnes, wat ze een duurzame optie maakt in het promotiemateriaal assortiment.

Wil je jouw promotiemateriaal uitbreiden? Kijk ook eens bij posters of stickers

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Spandoek

Groot formaat_table

4 andere producten in dezelfde categorie: