De kracht van direct mailing 

Direct mailing is bijzonder effectief omdat het een unieke, persoonlijke benadering mogelijk maakt die veel marketingkanalen niet kunnen bieden. In een digitaal verzadigde markt, waar consumenten dagelijks overspoeld worden met e-mails en online advertenties die eenvoudig weggeklikt kunnen worden, zorgt een tastbare brief of folder voor een verfrissende verandering die aanzienlijk meer opvalt en wordt gelezen. Het persoonlijke karakter van direct mail spreekt de ontvanger direct aan en kan de basis leggen voor een duurzame klantrelatie. Het maakt niet enkel een momentopname van interactie, maar een blijvende indruk die potentiële klanten kunnen vasthouden en op hun gemak opnieuw kunnen bekijken.

Veilig met ISO-27001

Bij Onlyprint werken we onder andere volgens ISO 27001 werkwijze. Dat betekent dat wij persoonsgegevens voor bijvoorbeeld een mailing alleen verzamelen en gebruiken in de mate die nodig is voor de uitvoering en verwerking van de bestelling en de verwerking van jouw verzoeken. De aangeleverde persoonsgegevens voor onder andere een direct mail worden zo goed mogelijk beveiligd en na een periode van 2 weken na aanlevering verwijderd.

De juiste keuze voor een mailing 

Het belangrijkste in de papierkeuze bij een kaart is de zwaarte/dikte van het papier. Je wilt natuurlijk een stevige kaart versturen. Ons advies: kies altijd voor minimaal 300gr papier. Daarnaast is ook de papierkeuze van belang voor de uitstraling van de kaart. Kies je bijvoorbeeld voor Gmund of Fuegofelt, dan krijg je een luxe uitstraling met een lichte structuur. Maar kies je voor Biotop3 of BalancePure, dan zul je een recycle-look creëren. Kijk hier om alle details van de papiersoorten te zien.

Waarom direct mailing ?

Direct mail kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, zoals het aankondigen van nieuwe producten of diensten, het versturen van uitnodigingen voor events of speciale aanbiedingen, het verspreiden van informatieve nieuwsbrieven of als onderdeel van een loyaliteitsprogramma. Je kunt er zelfs klantfeedback mee verzamelen door een antwoordkaart of enquête mee te sturen. Jij levert ons het drukbestand en de adressen via een beveiligde omgeving aan, wij verzorgen de rest. Dus inclusief verpakken in een envelop! Makkelijk en snel voor een scherpe prijs. Heb je de bestanden al 'gecombineerd'? Helemaal goed, dat scheelt in verwerkingstijd.

Heb je meer vragen of kom je er niet uit? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

Geen envelop nodig, maar wil je liever een kaart middels direct mail versturen, kijk dan eens hier.

Direct mailing

envelop_table

paper_table

2 andere producten in dezelfde categorie: