Over Onlyprint

Al meer dan 25 jaar zijn wij vanuit Landgraaf in de meest zuidelijke provincie van Nederland actief als printshop. Wij leveren printwerk van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs!

Je kunt als particulier of zakelijke klant bij ons terecht voor professioneel printwerk. Wij streven ernaar om een bestelling zo goed mogelijk te produceren met het oog op snelheid. Printwerk heeft vaak de nodige haast en het moet kwalitatief op z'n minst voldoen aan de verwachtingen. Door een aantal ingebouwde controle-stappen in het proces, zorgen wij ervoor dat een bestelling naar wens met snelheid de deur uit gaat. 

De gemiddelde productietijd bedraagt 2-3 werkdagen, maar we doen er alles aan om jouw bestelling zo goed mogelijk te produceren en zo snel mogelijk aan te bieden bij de post.

Kwalitatief printwerk met oog voor snelheid...

De levertijd is ook afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan het aantal exemplaren en het producttype. Zo kost bijvoorbeeld de productie en afwerking van een groot aantal Wire-O’s natuurlijk meer tijd dan het printen en snijden van flyers.

Heb je speciale wensen of vragen voor ons? Wij helpen je graag verder!

ONZE Certificeringen

ISO-9001

Als online copyshop / printpartner vinden we het belangrijk om een consistente kwaliteit te bieden. Of je nu een bedrijf bent of een particulier, we werken graag samen om de tevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Om de kwaliteit van onze producten en dienstverlening te kunnen waarborgen, is er gekozen voor een ISO9001 certificering. Daarmee werken we altijd samen aan een optimalisatie van onze processen om jouw prints te kwaliteit te geven die ze verdienen.

ISO-14001

Als online printpartner is papier letterlijk de bron van ons leven. Maar het belang van jouw printwerk en onze expertise mag natuurlijk niet ten koste gaan van de natuur. Juist daarom hebben we bij Onlyprint gekozen voor een ISO14001-certificering.

Zo werken we met onder andere milieuvriendelijke papiersoorten voorzien van het FSC-keurmerk of met volledig recyclebare kunststof materialen. Met het gebruik van milieuvriendelijke toners, inkten en andere stoffen zorgen wij met onze printtechniek voor een zo laag mogelijke ecologische footprint.

Wist je dat sinds de komst van grafische industrieën, er in Europa nog nooit zoveel bomen waren als nu?