Kunststof FLYERS

Niet elke kunststof flyer is hetzelfde. Bij Onlyprint kun je kiezen wat het beste bij jouw boodschap past. De materiaalkeuze voor flyers is belangrijk omdat het voor een groot deel de impact bepaalt. Of je nu kiest voor een scheurvast en waterbestendig materiaal met kunststof flyers of bijvoorbeeld het meest gebruikte materiaal is 130g/m² silk FSC® - zijdemat. Wij drukken je flyers in hoge kwaliteit, snel en goedkoop. Om je te helpen met de materiaalkeuze, kun je hier klikken. Flyers worden vaak gebruikt ter ondersteuning van een advertentie of campagne. 

De juiste kunststof flyers

Niet elke kunststof flyer is hetzelfde. Bij Onlyprint kun je kiezen wat het beste bij jouw boodschap past. De materiaalkeuze voor flyers is belangrijk omdat het voor een groot deel de impact bepaalt. Of je nu kiest voor een scheurvast en waterbestendig materiaal met kunststof flyers, het meest gebruikte materiaal (Silk 130), een luxe uitstraling met een dikkere papiersoort of een duurzame uitstraling met Biotop3 papier. Wij drukken je flyers in hoge kwaliteit, snel en goedkoop. Om je te helpen met de materiaalkeuze, kun je hier klikken. Flyers worden vaak gebruikt ter ondersteuning van een advertentie of campagne. 

Qua papiersoort heb je bij kunststof flyers de keuze uit 158, 234 en 319 gram YUPO. Hoe hoger het aantal gram, hoe dikker en luxer het papier. Ons YUPO papier heeft een paar unieke kenmerken:

  • Hoogwaardig YUPO
  • Kunststof
  • 100% recyclebaar
  • UV bestendig
  • Afwasbaar
  • Scheurvast

Het is goed om eraan te denken dat Yupo weliswaar scheurvast en waterbestendig is, maar niet krasvast. Bij veelvuldig of intensief gebruik zal de opdruk uiteindelijk vervagen. Liever wel een krasvaste variant? Selecteer dan de optie lamineren tijdens het bestellen.

Naast kunststof flyers hebben wij ook kunststof brochures en kunststof Wire-O.

Heb je nog vragen over dit artikel of over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Flyers | kunststofpapier

Table_papersize_small

paper_table

2 andere producten in dezelfde categorie: