Folders enkele vouw

Al jarenlang vormen folders een favoriete advertentie methode. In het verleden werd dit promotiemateriaal hoofdzakelijk via huis-aan-huis verspreiding aangeboden. Tegenwoordig bereiken ze consumenten via diverse kanalen. Al twee decennia lang specialiseert Onlyprint zich in het produceren van folders met enkele vouw voor een breed spectrum aan toepassingen. Ons aanbod strekt zich uit van reclamefolders voor eetgelegenheden en e-commerce sites tot aan menukaarten, lijsten met dranken, kerkelijke uitgaven, en leerzame brochures.

Een folder met enkele vouw is een effectief communicatiemiddel, omdat het een compact formaat combineert met voldoende ruimte voor belangrijke informatie. Het ontwerp met één vouw scheidt de folder in twee duidelijke secties. Ideaal dus voor het overzichtelijk presenteren van je product of diensten. Deze vouwmethode biedt een kosteneffectieve maar toch opvallende manier om je boodschap snel en direct bij een breed publiek te krijgen.

Het juiste papier voor jouw folders 

Niet elk document heeft behoefte aan dezelfde soort afwerking. Bij Onlyprint heb je de keuze uit verschillende materialen, van milieubewust papier tot aan papier dat een meer premium gevoel geeft of zelfs synthetisch materiaal dat tegen water kan. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen, klik dan hier. We zijn er ook om je persoonlijk te ondersteunen als je vragen hebt via onze klantenservice

Welke andere vouwtechnieken zijn er?

Bij een folder kun je kiezen uit verschillende andere uitvoeringen: zigzagvouw, venstervouw, wikkelvouw of parallelvouw. Het onderscheid wordt niet alleen bepaald door de vouwwijze, maar ook door het aantal pagina's dat opgemaakt kan worden. Neem een kijkje op deze pagina om de andere mogelijkheden te bekijken.

Gevouwen kaart

Folder_table

paper_table

4 andere producten in dezelfde categorie: