Logo stickers voor iedere gelegenheid

Logo stickers zijn een kosteneffectieve en eenvoudige manier om je merk te integreren in jouw algehele marketingstrategie. Door ze te verspreiden op beurzen, in winkels of via directe mailcampagnes, verhoog je de kans dat (potentiële) klanten je merk herkennen en onthouden. Bovendien zijn ze perfect voor guerrilla marketing tactieken, waardoor je opvalt op onverwachte plaatsen en zo een unieke verbinding kan maken. 

Bepaal zelf je formaat tot op de millimeter nauwkeurig, maar met een minimumgrootte van 10x10mm. Belangrijk om te weten is dat de door te geven afmetingen in millimeter (mm) zijn.

Hoe maken we logo stickers ? 

Logo stickers worden afhankelijk van de materiaalkeuze gemaakt op de plotter met vinyl materiaal, vanuit de rol geprint, en is ook mogelijk op kunststof materiaal met een lijmlaag. Voor ieder type materiaal wordt de plotter zo afgesteld dat jouw bestelling met de hoogst mogelijke kwaliteit wordt geproduceerd. 

Het is goed om te weten dat er bij transparant vinyl geen optie is om wit te bedrukken. Afhankelijk van de hoeveelheid kunnen we dit aanpassen. Neem hiervoor contact met ons op. Meer productopties? Neem dan eens een kijkje bij onze contourstickers of grote stickers

Welk type stickers heb je nodig?

Bij het bestellen is het belangrijk dat je vooraf weet welke vorm je nodig hebt. Zo hebben we de keuze uit de volgende opties:

  • Kisscut contour: hier wordt de bovenste stickerlaag precies langs de rand van de afbeelding of het ontwerp is gesneden, terwijl de achterste laag intact blijft. Dit maakt het gemakkelijk om de sticker van het vel te halen zonder dat de onderliggende stickers worden beschadigd.
  • Contour: een die-cut contour sticker onderscheidt zich door de unieke uitsnijding die exact de vorm van het ontwerp of het logo volgt. Dit precisiewerk zorgt voor een strakke en professionele uitstraling, omdat de gesneden contouren de aandacht vestigen op het ontwerp zonder overtollig materiaal of achtergronden.
  • Rechthoekig: dit is, zoals de naam al aangeeft, met een rechthoekige vorm. Deze veelzijdige stickers kunnen worden ontworpen met scherpe hoeken en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.
  • Stickers op vel: vaak bekend als stickervellen. Dit is een reeks van dezelfde kleine stickers die, in plaats van afzonderlijk gesneden te worden, samen op één vel worden geprint en uitgegeven. 

Om de verschillen te visualiseren hebben we hieronder een en ander op een rijtje gezet:

Stickeropties

Logostickers

sticker_material_table

10 andere producten in dezelfde categorie: