Flyers printen

Niet elke flyer is hetzelfde. Bij Onlyprint kun je jouw printwerk bestellen op het materiaal dat het beste bij jouw boodschap past. De materiaalkeuze voor flyers is belangrijk omdat het voor een groot deel de impact bepaalt. Of je nu kiest voor het meest gebruikte materiaal (Silk 130), een luxe uitstraling met een dikkere papiersoort of een duurzame uitstraling met Biotop3 papier. Flyers printen op hoge kwaliteit, snel en goedkoop. Om je te helpen met de juiste papiersoort te kiezen  voor het printen, kun je hier klikken.

Flyers worden vaak gebruikt ter ondersteuning van een advertentie of campagne. Het is een extra kanaal en contactmoment. Omdat ze vaak niet voor langdurige acties worden gebruikt, wil je er niet te veel voor betalen.

  • Verschillende formaten (A3/A4/A5/A6/A7/afwijkend formaat)
  • Verschillende papiersoorten
  • Enkelzijdig of dubbelzijdig drukken
  • Volledig in kleur of zwart-wit
  • Beschikbaar vanaf één pagina
  • Snelle verzending

Flyers bestellen of folders ?

Een flyer is een geweldige optie  om je boodschap of merk te verspreiden. Het hangt echter af van het soort informatie dat je naar buiten wilt brengen.

Als je veel gedetailleerde informatie wilt overbrengen, met meerdere pagina's, dan is een folder geschikter; als je meer op zoek bent naar reclame, visuele aantrekkingskracht en direct in het oog springende boodschap, dan is flyers bestellen waarschijnlijk een betere keuze. 

Uiteindelijk kan een combinatie van beide het beste werken voor jouw individuele boodschap of branding. Doe wat onderzoek en kijk wat het beste bij je past - zorg er wel voor dat je iets maakt dat opvalt!

Kies je papier

Niet ieder bestand heeft dezelfde afwerking nodig. Of je nu kiest voor het meest milieuvriendelijk papier, steviger papier voor een luxere uitstraling of waterafstotend synthetisch materiaal, Onlyprint heeft het in huis. Om je te helpen bij de materiaalkeuze kun je hier klikken.

Kom je er bij flyers bestellen niet uit? Neem een kijkje bij de FAQ's of neem contact met ons op en we helpen je graag persoonlijk!

Flyers

Table_papersize_small

paper_table

2 andere producten in dezelfde categorie: