Maak de juiste keuze met een softcover boek 

Als je op zoek bent naar de perfecte balans tussen flexibiliteit, kwaliteit en gebruiksgemak, dan is een softcover boek de ideale oplossing. Ideaal voor iedereen die zijn boek regelmatig wil meenemen, want een softcover boek is licht van gewicht en kan dus overal mee naartoe. Niet alleen zijn deze boeken praktisch in gebruik, maar ze bieden ook een prachtige oppervlakte voor persoonlijke vormgeving. Met een op maat gemaakt product kunnen we jouw boek inbinden zonder garen zodat het een mooie weerspiegeling van je persoonlijkheid of merk wordt. 

Of je nu op zoek bent naar een kleine oplage of grote oplage, zwart-wit of kleur druk: samen maken wij de mooiste boeken.

Bespaar tijd en geld bij jouw softcover boek

Als jouw ontwerp klaar is en aan alle eisen voldoet, kunnen we aan de slag met de productie. Is er gekozen voor de professionele documentcontrole en mocht er iets niet kloppen of is er vanuit onze product experts nog een vraag, dan nemen we even contact op. Het is goed om in jouw ontwerp belangrijke teksten of beelden ongeveer 2cm van de rand af te houden. Dat voorkomt dat er teksten van het document wegvallen achter de gelijmde zijde of door snijmarges. Wil je het helemaal perfect doen, geef dan een afloop van 3mm mee in jouw bestand zodat we op de beste manier jouw boek inbinden (lijmen).

Softcover boek inbinden zonder probleem

In feite wordt het lijmproces ook wel garenloos binden genoemd. Door deze speciale manier van inbinden krijgt jouw bestelling een mooie uitstraling en wordt de kwaliteit verhoogd, waardoor je er langer plezier van hebt. Zo kun je een garenloos gebonden boek inzetten als: Scriptie, proefschrift, boeken, (jaar)verslagen, etc. Wil je er nog langer van genieten? Kies ervoor om jouw omslag aan de buitenzijde krasvast te lamineren bij de configuratie. Softcover boeken kunnen worden ingebonden met een maximaal aantal van 908 pagina’s afhankelijk van het gekozen papier.

Proefdruk voor grotere bestelling

Wij snappen heel goed dat je eerst het eindresultaat wilt beoordelen voordat je een grotere serie met softcover laat drukken. Daarom kun je bij ons ook een proefdruk van één of enkele exemplaren laten maken voordat je een grotere oplage bestelt. Bij de grotere oplage wordt,  afhankelijk van de omvang van de bestelling, een gedeelte van de kosten van de proefdruk verrekend. Heb je hier vragen over of wil je hier gebruik van maken? Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Vragen over softcover bij Onlyprint?

Kunnen we jou helpen bij het printen en inbinden, maar zit je nog met een aantal vragen? Dat snappen wij maar al te goed! Een boek in productie laten gaan doe je natuurlijk ook niet elke dag en je wilt wel dat alles helemaal naar wens is. Kijk of jouw vraag in de FAQs staat of neem contact met ons op.

Toch liever een brochure met nietjes ? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Gelijmde boeken

Table_papersize_small

paper_table

2 andere producten in dezelfde categorie: