Maak de juiste keuze met een softcover boek afwijkend formaat

Indien je de ideale mix tussen flexibiliteit, kwaliteit en gebruiksgemak nastreeft, vormt het softcover boek met afwijkend formaat jouw perfecte keuze. Het is uitermate geschikt voor de frequente reizigers onder ons, dankzij het lichtgewicht ontwerp dat gemakkelijk overal mee te nemen is. Niet alleen blinken deze boeken uit in hun praktische bruikbaarheid, maar ze bieden ook een schitterend canvas voor jouw persoonlijke ontwerp. Wij bieden een garenloze binding aan die jouw boek transformeert in een krachtige uitstraling van je eigenheid of merkidentiteit.

Ongeacht of je behoefte hebt aan een beperkte of uitgebreide oplage, of je voorkeur uitgaat naar zwart-wit of full color drukwerk, wij staan klaar om de meest prachtige boeken samen met jou te creëren.

Bespaar tijd en geld - softcover boek afwijkend formaat 

Als jouw ontwerp klaar is en aan alle eisen voldoe, kunnen we aan de slag met de productie. Is er gekozen voor professionele documentcontrole en mocht er iets niet kloppen of is er vanuit onze product experts nog een vraag, dan nemen we even contact op. Het is goed om in jouw ontwerp belangrijke teksten of beelden ongeveer 2cm van de rand af te houden. Dit voorkomt  dat delen van het document wegvallen achter de gelijmde zijde of door snijmarges. Wil je het helemaal perfect doen, geef dan een afloop van 3mm mee in jouw bestand zodat we op de beste manier jouw boek inbinden. Softcover boeken kunnen worden ingebonden tot een maximaal van 908 pagina’s.

Softcover boek inbinden afwijkend formaat 

Het proces van lijmen wordt ook garenloos binden genoemd. Deze unieke bindwijze geeft je bestelling niet alleen een aantrekkelijker uiterlijk maar verhoogt ook de duurzaamheid, waardoor je er langer van kunt genieten. Garenloos gebonden uitgaven zijn ideaal voor scripties, boeken, jaarverslagen, en meer. Voor een nog langere levensduur, overweeg om je kaft te laten lamineren met een krasvaste laag tijdens het configuratieproces.

Proefdruk voor grotere bestelling

We begrijpen volledig dat je de kwaliteit van het eindproduct wilt beoordelen voordat je besluit een grotere hoeveelheid softcover boeken te laten drukken. Om deze reden bieden we de mogelijkheid om eerst een klein aantal of zelfs een enkel exemplaar als proefdruk te bestellen, voordat je overgaat op een grotere oplage. 

Wanneer je vervolgens besluit een grotere bestelling te plaatsen zal een deel van de kosten van de proefdruk, afhankelijk van de omvang van de bestelling, in mindering worden gebracht. Mocht je hierover vragen hebben of van deze service gebruik willen maken, aarzel dan niet om contact op te nemen en de mogelijkheden met ons te bespreken.

Vragen over softcover bij Onlyprint?

Heb je assistentie nodig bij het printen en inbinden van een bijzonder formaat, of heb je nog vragen? Dat begrijpen we volkomen! Afwijkende formaten voor boekproductie zijn niet alledaags, en het is begrijpelijk dat je er zeker van wilt zijn dat het resultaat precies is zoals je voor ogen hebt. Kijk of jouw vraag in de FAQs staat of neem contact met ons op.

Zoek je toch een van de vaste formaten? Kijk hier voor de mogelijkheden. Toch op zoek naar een brochure met nietjes? Kijk dan hier.

Gelijmde boeken afwijkend formaat

paper_table

2 andere producten in dezelfde categorie: