Squarefold brochures printen 

Wat is het verschil tussen een klassieke- en squarefold brochure?

Het onderscheid tussen een klassieke brochure en een squarefold brochure is duidelijk aanwezig, zowel in het uiterlijk als in functionaliteit. Waar bij de klassieke brochure vaak gebruik wordt gemaakt van een eenvoudig vouwsysteem, wat kan resulteren in een bolling bij het stapelen, biedt de squarefold brochure met zijn vierkante, vlakke rug een oplossing die stapelbaarheid en een stijlvolle presentatie combineert. Het rechthoekig samenpersen van de bladen creëert een platte rug die zorgt voor een strakke, boek achtige uitstraling en een verbetering wat betreft duurzaamheid. Daar waar een klassieke brochure bij het openen vaak dicht wil slaan, blijft de squarefold brochure mooi open liggen, wat de gebruikservaring tijdens het lezen van de gepresenteerde informatie verbetert. 

De juiste samenstelling voor jou

Bij Onlyprint zorgen we ervoor dat je brochures snel en tegen een voordelige prijs worden geprint, ongeacht het aantal exemplaren. Stel gemakkelijk je eigen brochure samen met een keuze uit onze diverse soorten papier. Wil je dat je magazine visueel én tekstueel opvalt? Overweeg dan onze licht-glanzende Silk-papiersoorten. Heb je een brochure nodig die makkelijk beschreven kan worden met een pen of is deze bedoeld voor eenmalig gebruik? Kies dan voor ons duurzame FSC offsetpapier. Als je daarentegen een brochure zoekt die hergebruikt kan worden over een langere periode, bekijk dan zeker eens onze brochures van kunststof.

Brochure of magazine printen 

Een brochure met nietjes wordt op een aanzienlijk groot papierformaat geprint en vervolgens in het midden gevouwen. Dit resulteert in vier pagina's per gevouwen vel. Deze vellen worden bij elkaar gehouden door twee nietjes in het midden te plaatsen. Het is essentieel om te onthouden dat het aantal pagina's van een geniete brochure altijd dus een meervoud moet zijn van vier. Mocht je extra witte pagina's willen toevoegen om aan dit vereiste te voldoen, zorg er dan voor dat dit vermeld wordt in de opmerkingen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat alles correct wordt geprint.

Vragen over brochures printen bij Onlyprint?

Heb je nog vragen? Dat snappen wij maar al te goed! Je wilt wel dat alles compleet naar wens is. Kijk in de FAQs staat of neem contact met ons op.

Toch liever een klassieke brochure zonder squarefold? Kijk dan eens op deze pagina

Geniete brochures | squarefold

papier formaten

paper_table

4 andere producten in dezelfde categorie: