Een persoonlijke touch - liggende brochure

Bij Onlyprint worden je liggende / oblong brochures snel en tegen een scherpe prijs gedrukt, ongeacht het aantal exemplaren. Je kunt gemakkelijk je eigen brochure samenstellen met onze verschillende papiersoorten. Wil je dat jouw tijdschrift zowel visueel als tekstueel opvalt? Overweeg dan een keuze uit onze reeks Silk-papiersoorten. Indien het belangrijk is dat jouw bestelling handgeschreven notities kan bevatten of slechts voor eenmalig gebruik dient, overweeg dan opties zoals FSC-gecertificeerd offsetpapier. Zoek je naar een product dat herbruikbaar is en langer meegaat, neem dan ook eens een kijkje bij de kunststof brochures. Helaas zijn deze alleen als staande variant verkrijgbaar, niet als liggende versie.

Het printen van een liggende brochure 

Een brochure die geniet is, wordt eigenlijk op een groot vel papier gedrukt en dan in het midden gevouwen, zodat er vier pagina's per vel ontstaan. Deze vellen worden met twee nietjes aan elkaar vastgemaakt. Daarom moet het aantal pagina's van een liggende brochure of magazine altijd een veelvoud van vier zijn. Mocht je blanco pagina's willen toevoegen om het totaal aantal pagina's deelbaar door vier te maken, dan kun je dat aangeven in de opmerkingensectie.

Liggende brochure op maat

A4 is het formaat dat het meest gekozen wordt. Echter, er bestaan meerdere alternatieven. Onze dienstverlening onderscheidt zich door het aanbieden van drukwerk in dit specifieke formaat. De oblong variant, waarbij het breedte langer is dan de hoogte, leent zich perfect voor toepassingen zoals fotoalbums, boekhoudregisters, of binnen de vastgoedsector.

Kies je papier

Niet elk product vereist dezelfde mate van afwerking. Onlyprint biedt een breed scala aan opties, van milieuvriendelijk papier tot steviger papier dat een gevoel van luxe geeft, of zelfs waterbestendig synthetisch materiaal. Het normale printpapier dat wij gebruiken is 80 gram, maar voor diegenen die op zoek zijn naar een meer premium uitstraling, is er de mogelijkheid om te kiezen voor dikker papier, tot wel 350 gram. Om je te helpen bij de materiaalkeuze klik je hier.

Vragen over brochures printen bij Onlyprint?

Heb je nog enkele onbeantwoorde vragen? Dat is volkomen begrijpelijk! Je wilt immers zeker zijn dat alles helemaal aan je verwachtingen voldoet. Kijk of jouw vraag in de FAQs staat of neem contact met ons op.

Geniete brochures | oblong

Table_papersize_small

paper_table

4 andere producten in dezelfde categorie: