Schrijfblokken | kladblokken | notitieblokken bedrukken met ringband

Wanneer je kiest om notitieblokken te laten bedrukken, kies je ervoor om iedere aantekening bijzonder te maken. Je imago staat centraal bij elk ontwerp. Of je nu kiest voor een minimalistisch design of een kleurrijke en levendige lay-out. Jij levert het design aan, en wij doen ons best om het product zo perfect mogelijk te maken. 

Een herinnering bij elke pagina

Een notitie- of schrijfblok is een praktisch geschenk dat door ontvangers daadwerkelijk gebruikt zal worden. Een herhaalde herinnering aan jouw merk telkens wanneer er een notitie wordt gemaakt, ideaal voor merkherkenning.

Notitieblokken bedrukken voor maximaal effect

Wij bieden een aantal mogelijkheden zodat je zelf een notitieblok, schrijfblok of kladblok kunt samenstellen zoals jij dat wilt.

Een keuze is natuurlijk het te gebruiken papier: fsc offsetpapier of biotop papier. Deze eerste is een ongestreken, koel-wit papier: een van de favorieten. De tweede optie is BioTop, een ongestreken papiersoort, maar zonder het gebruik van optische witmakers. Hiermee blijft het papier 'natuurwit', dus licht crèmekleurig voor een duurzame uitstraling. Meer weten over verschillende papiersoorten? Neem hier eens een kijkje. 

Formaat:

  • A3
  • A4 
  • A5
  • A6
  • A7

Wij willen er samen voor zorgen dat jouw notitie- en schrijfblokken worden verzonden met de best mogelijke kwaliteit. Om dit te kunnen verzorgen, rekenen we naast de standaard maximale productietijd nog één extra dag productietijd voor het maken van blokken met een gelijmde uitvoering. 

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Notitie- en schrijfblokken

Table_papersize_small

paper_table

1 ander product in dezelfde categorie: