Losbladig printen 

Onze losbladige printservice is perfect voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige prints zonder de noodzaak van inbinding. Of je nu een reeks werkdocumenten of lesmateriaal nodig hebt of materiaal voor een presentatie, onze prints zorgen voor professionele uitstraling en helderheid. Losbladig printen gaat bij ons digitaal. Dit heeft als voordeel dat je nooit lang hoeft te wachten op jouw bestelling die bovendien gratis wordt verzonden.

Losbladig printen naar wens

Bij Onlyprint kun je al bestellen vanaf één enkele pagina. Natuurlijk heb je de vrijheid om jouw prints of opdracht verder naar wens aan te passen. Wil je eenvoudige hand-outs voorzien van een nietje voor een vergadering of ben je op zoek naar geboorde bladen die klaar zijn voor opslag in je eigen mappen? De opties zijn er. Denk aan:

  • Verschillende formaten
  • Verschillende papiersoorten
  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt
  • Full color of zwart-wit
  • Voorzien van een vouw, nietjes of boorgaten

De voordelen van losbladig printen 

Losbladig printen heeft meerdere voordelen. Het is kosteneffectief, omdat je alleen betaalt voor de pagina's die je nodig hebt, zonder extra kosten voor inbinding. Het is ook tijdsefficiënt – prints zijn snel en eenvoudig te produceren, ideaal voor deadlines. Bovendien is het veelzijdig. Je kunt ervoor kiezen om bladen los te gebruiken of later in te binden in een formaat dat bij je wensen past.

Hiermee is dit product ideaal voor studenten, scholen en scholingsinstituten. Ook horecagelegenheden zijn hier aan het juiste adres voor bijvoorbeeld menukaarten of placemats. Daarnaast zijn losbladige sets handig voor een lespakket, verslag of handleiding. Zo hoef je het zelf niet meer te sorteren. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling door ons te laten hechten met één of twee nietjes of te voorzien van boorgaten naar wens. Een ordner is natuurlijk ook een optie, zodat je het meteen kunt opbergen!

Hoeveel pagina's moet ik invullen?

Het aantal pagina's en aantal exemplaren wordt weleens verwisseld. Het aantal exemplaren betekent het aantal afdrukken dat je van het bestand wilt hebben. Het aantal pagina's is gelijk aan het aantal pagina's in jouw bestand. Maar hoe zit dat nu met enkel- of dubbelzijdig versus het aantal pagina's? Stel je hebt een opdracht waarbij 20 vellen enkelzijdig bedrukt worden, dan is het aantal pagina's ook 20. Stel je wilt deze 20 pagina's dubbelzijdig bedrukken, dan verandert dit niets aan het totaal aantal pagina's. Dit blijven er namelijk 20. Alleen de uitvoering verandert hierbij naar dubbelzijdig waarna de prijs in de configuratie vanzelf verandert. 

Kies je formaat

Je kunt zelf het formaat bepalen van jouw losbladig printwerk.Dit gaat van A3 formaat tot aan A7 formaat.

  • A3: dit formaat zie je vaak terug in etalages van winkels en worden soms ook gebruikt als aankondiging voor evenementen en andere gebeurtenissen.Kies voor dit formaat van losbladig printwerk wanneer je van plan bent om het op te gaan hangen; bovendien wordt dit formaat losbladig ook vaak gebruikt bij presentaties.
  • A4: wordt vaak gebruikt voor het printen van lesmateriaal, scripties, verslagen, handleidingen en menukaarten.
  • A5: wordt vaak gebruikt voor het vullen van klappers en ringbanden. Dit formaat is  gemakkelijk mee te nemen en is groot genoeg om jouw geplande boodschap goed over te brengen.
  • A6: wordt vaak gebruikt voor flashcards, tafelkaartjes en kleine hand-outs voor marketingdoeleinden Een A6 is  even groot als een ansichtkaart.
  • A7: Dit compacte formaat is ideaal voor het produceren van speelkaarten die makkelijk mee te nemen zijn. Of het nu gaat om een gepersonaliseerd kaartspel of professionele speelkaarten voor bedrijfspromotie.

Kies je papier

Niet ieder bestand heeft dezelfde afwerking nodig. Of je nu kiest voor het meest milieuvriendelijk papier, steviger papier voor een luxere uitstraling of waterafstotend synthetisch materiaal, Onlyprint heeft het in huis. 

Kom je er niet uit? Neem eens een kijkje bij deze pagina over papiersoorten of neem contact met ons op. Wij helpen we je graag persoonlijk verder.

Losbladig printen

table_papersize_small

paper_table

2 andere producten in dezelfde categorie: