Goedkoop flyers afdrukken? | online printshop - OnlyPrint

Losbladig printen

Losbladig A3/A4/A5

Goedkoop flyers drukken

Op zoek naar de goedkoopste en snelste plek om flyers te laten drukken? Bereken zelf jouw prijs en ontdek wat de laagste prijs betekent voor het drukken van flyers.

Summary

 • Product Name:Losbladig A3/A4/A5
 • Product Reference: Losbladig printen
 • Price: 0,00
 • Product Width: 0.00 cm
 • Product Height: 0.00 cm
 • Product Depth: 0.00 cm
 • Product Weight: 0.00 kg
 • Description: Goedkoop flyers drukken Op zoek naar de goedkoopste en snelste plek om flyers te laten drukken? Bereken zelf jouw prijs en ontdek wat de laagste prijs betekent voor het drukken van flyers.
Path: > Losbladig A3/A4/A5

Reviews

Van op  19 Oct 2023 :

Super geregeld!

Het was wel even zoeken waar ik mijn bestand dat geprint moest worden, kon uploaden... (in je account onder knopje uploaden bestanden)
Maar verder was de gehele afhandeling super! Zelfs een typefout is gecorrigeerd, waar we zelf overheen hadden gekeken.
Dinsdag avond besteld en donderdag had ik de bestelling al binnen.
Volgende bestelling gaat zeker weer via onlyprint.nl :)

Van op  06 Jun 2023 :

So happy

Super quick and great quality, I am very happy with the results and will definitely be ordering again!

Van op  11 May 2023 :

Mooie produckten

Altijd erg tevreden over de producten, prijs, service en snelle afhandeling

Product configureren

Formaat
Pagina's
Drukkleur
Uitvoering
Papiersoort
Boorgaten
Nieten
Vouwen
Scheidingsblad
Referentienummer
excl. btw0,00 €
btw0,00
incl. btw0,00 €

Geen verzendkosten binnen Nederland.
Productietijd: 2-3 werkdagen*


i  Bestanden kunnen na de bestelling geüpload worden
* Levertijden voor NL en andere landen vindt u hier

Andere producten in dezelfde categorie:

Flyers Drukken

Ben je op zoek naar een drukkerij waar je voor de allerlaagste prijs flyers kunt laten drukken? Dan ben je bij Onlyprint aan het juiste adres. Flyers worden veelal gebruikt voor een aankondiging van een actie of voor de lancering van een nieuw product of dienst. De kracht van goede flyers is de kracht van het medium. Met een goede flyer breng je jouw boodschap over de actie of het nieuwe product helder en doeltreffend over. Bij Onlyprint.nl kun je voor de allerlaagste prijs op een simpele en doeltreffende manier flyers laten drukken. Op onze flyer productpagina’s vind je alle opties die je nodig hebt om een goede flyer te drukken. Zo weet je zeker dat de flyer die je laat drukken altijd past bij de doelstelling van jouw actie.

Goedkoop flyers drukken

Vaak laten mensen flyers drukken ter ondersteuning van hun reclame-uiting. Het is een extra kanaal en contactmoment om de actie of productlancering extra kracht bij te zetten. Veel flyers zullen dan ook niet gelezen worden, onderop de stapel oud papier belanden of direct weg worden gegooid. Daarom wil je natuurlijk niet een enorm marketingbudget reserveren voor de flyer actie. Bij Onlyprint kun je gelukkig voor de allerlaagste prijs van Nederland goedkoop flyers drukken. Dit zorgt ervoor dat de kosten die je maakt bij het drukken van de flyers passen bij de impact die de flyer actie heeft. Juist ook bij kleinere oplages is Onlyprint de allergoedkoopste in het drukken van flyers.

Flyers van verschillende materialen

Niet elke flyer is hetzelfde. Bij Onlyprint.nl kun je flyers drukken in de meest voorkomende materiaalsoorten. De keuze bij het flyers drukken voor materiaal is belangrijk, omdat dit in grote mate de impact van de boodschap bepaalt. Een goede full color flyer op stevig papier brengt jouw actie beter over en met meer impact dan een zwart-wit flyer op heel dun papier. Wil je flyers drukken voor promotie doeleinden? Kies dan voor een stevig papier en een full-color bedrukking. Wil je flyers laten drukken voor interne berichtgeving? Dan kun je prima kiezen voor dunner papier. Onze zijdeglans papiersoort is uitermate geschikt voor promotie van een juwelier of een bruidswinkel.

Flyers drukken in verschillende formaten

Bedenk je goed welk formaat flyer je wilt laten drukken. Niet elke flyer is geschikt voor elke situatie. Een kleinere flyer is bijvoorbeeld gemakkelijker mee te nemen en presteert beter op een beurs of bij een uitdeelactie op straat. Het formaat is geheel afhankelijk van hoeveel informatie je kwijt wilt. Kun je wegkomen met minder informatie? Laat dan je flyer drukken in een kleiner formaat. Ons meest bestelde formaat flyer is A5. Bij Onlyprint kun je kiezen uit de volgende formaten: A3, A4, A5, A6.

 • A3 flyer: dit formaat zie je vaak terug in etalages van winkels en worden soms ook gebruikt als aankondiging voor evenementen en andere gebeurtenissen. Je kiest voor dit flyer formaat wanneer je van plan bent deze op te hangen;
 • A4 flyer: vaak gebruikt om interne aangelegenheden over te brengen. Dit soort flyers worden veelal gebruikt in bedrijven en in bijvoorbeeld de politiek.
 • A5 flyer: De meest gebruikte flyer, en niet voor niets. Een A5 flyer is in formaat de helft van een A4 flyer en is hierdoor gemakkelijk mee te nemen en is groot genoeg om jouw geplande boodschap goed over te brengen.
 • A6 flyer: binnenkort een kortingsactie waar je slechts een code op vermeld of een korte boodschap? Dan laat je flyers drukken in A6 formaat. Handig bij het uitdelen op evenementen of op straat. Een A6 flyer is ongeveer even groot als een ansichtkaart.

Flyers drukken en bestellen bij Onlyprint.nl

Bij Onlyprint.nl kun je met een gerust hart flyers drukken voor de laagste prijs. Wij streven ernaar om een bestelling zo snel mogelijk te drukken en verzenden. Wegens drukte bedraagt de gemiddelde productietijd 2-3 werkdagen, maar we doen er alles aan om jouw bestelling zo goed en zo snel mogelijk aan te bieden bij de post. Met onze PDF-conversie tools is het flyers drukken nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Vragen over het drukken van flyers?

Wil je flyers laten drukken, maar zit je nog met een aantal vragen? Dan zitten onze productspecialisten voor je klaar. Zij kunnen je precies vertellen op welk papiersoort en in welke vorm jouw boodschap of actie het beste overkomt. Je kunt hen het beste bereiken via 0453020011 of stuur even een e-mail naar info@onlyprint.nl.

Druckfarbe Umschlag

Druckfarbe

Druckfarbe Inhalt

Ausführung

Seiteneinstellung

Ausführung Cover

Papier Inhalt

Papier

Papier Umschlag

Bindeseite

Lochung

Klammerheftung

Falten

Trennblatt

Seiteneinstellung Inhalt

Produktnummer

Länge in mm

Breite in mm

Papiertyp Plakat

Papiertyp Plakat

Laserfähiges Briefpapier

Anzahl der Namen

Bindeform

Coveroptionen

Folie Glasklar

Rillen

Papiersorte

Endformat