Scriptie printen en inbinden

Het laatste jaar van jouw opleiding staat waarschijnlijk voor een groot deel in het teken van een afstudeerscriptie. Hierin verwerk je alle aspecten die jij tijdens de opleiding hebt geleerd. Na het behalen van de scriptie ben je officieel afgestudeerd. Het inleveren van een scriptie gaat meestal online, maar op vele hogescholen en universiteiten is het ook verplicht om hardcopy een exemplaar in te leveren. Het doet je beoordeling over het algemeen goed om je scriptie te printen op kwalitatief papier en ook het inbinden van je scriptie zorgt voor een professionele uitstraling.

Scriptie printen bij Onlyprint

Je scriptie printen doe je voordelig bij Onlyprint. Daarnaast vind je bij ons ook nog voldoende keuzemogelijkheden om jouw hardcopy scriptie zo professioneel mogelijk te laten overkomen. Zo kun je bij ons je scriptie printen op de volgende papiersoorten:

 • 80 grs wit (standaard)

 • 100 grs wit 

 • 120 grs wit

 • 130 grs silk (MC zijdeglans)

 • 130 grs gloss (MC glanzend)

 • 170 grs silk (MC zijdeglans)

 • 250 grs silk (MC zijdeglans)

 • 250 grs gloss (glanzend MC)

Het is hiermee mogelijk om zelf de dikte, kwaliteit en glans van het papier te bepalen. Zo kom je altijd goed voor de dag bij jouw beoordelaars. Verder komt er bij het scriptie printen ook de vraag naar voren of je het dubbelzijdig of enkelzijdig wenst te drukken. Gezien het hoge aantal pagina’s dat een scriptie normaal gesproken heeft is een scriptie printen op dubbelzijdig papier het meest voorkomende. 

Scriptie inbinden bij Onlyprint

Behalve het scriptie printen is ook het inbinden van je scriptie belangrijk voor de algehele indruk. Een netjes ingebonden scriptie ziet er namelijk niet alleen mooier uit, maar leest op deze manier ook een stuk prettiger. 

Bij Onlyprint is het mogelijk om je scriptie in te binden met de volgende afwerkingen:

 • Wire-O (metalen ringband)

 • Geniet (2 nietjes in de rug)

 • Gelijmd (Gelijmde rugstrip)

Goedkoop scriptie printen en binden

Bij Onlyprint ben je ook aan het juiste adres als je goedkoop een scriptie wilt printen en inbinden. Ben jij op zoek naar een manier om goedkoop een scriptie uit te printen? Hier zit je helemaal goed. Een scriptie van 50 pagina’s, dubbelzijdig in kleur geprint op standaard papier is al verkrijgbaar vanaf:

Wire-O: v.a. €22,50

Gebonden: v.a. €28,05

Geniet: v.a. €18,86

Uiteraard is het mogelijk om jouw scriptie geheel naar wens samen te stellen. Of je nu extra transparanten aan de voorkant, een voorblad op dikker en glanzend papier of het binnenwerk op glanzend papier wilt: bij Onlyprint stel jij zelf jouw scriptie samen.

Snel scriptie printen en binden

Naast de diverse keuzemogelijkheden voor het scriptie printen en binden en de lage prijs hiervoor, profiteer je ook nog eens van een snelle afhandeling. Alle orders worden binnen 2 werkdagen geleverd. Vaak worden orders die voor 15:00 geplaatst zijn, zelfs de volgende dag al geleverd. Daarnaast is de verzending van orders binnen de gehele BeNeLux ook nog eens gratis.