Menukaart printen 

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • Als je goedkoop een kunststof brochure wilt printen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze kunststof brochures worden gemaakt van YUPO kunststof, een drie-laags polypropyleen welke zorgt voor een luxe uitstraling. YUPO is onder andere 100% recyclebaar en UV-licht bestendig, wat een enorm voordeel is voor kunststof brochures.  Als je goedkoop een kunststof brochure wilt printen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze kunststof brochures worden gemaakt van YUPO kunststof, een drie-laags polypropyleen welke zorgt voor een luxe uitstraling. YUPO is onder andere 100% recyclebaar en UV-licht bestendig, wat een enorm voordeel is voor kunststof brochures. 

 • Bij ons ben je aan het juiste adres als je kunststof flyers wilt laten printen. Met ruim 22 jaar ervaring weten wij precies waar kunststof flyers aan moeten voldoen. Wij drukken de kunststof flyers op YUPO kunststof. Bij ons ben je aan het juiste adres als je kunststof flyers wilt laten printen. Met ruim 22 jaar ervaring weten wij precies waar kunststof flyers aan moeten voldoen. Wij drukken de kunststof flyers op YUPO kunststof.

 • Wil je goedkoop kunststof Wire-O printen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je het nu gaat gebruiken voor handleidingen, brochures, readers, catalogi en dergelijke, kunststof Wire-O is hier uitstekend geschikt voor. Onze kunststof Wire-O wordt gemaakt van YUPO kunststof. Wil je goedkoop kunststof Wire-O printen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je het nu gaat gebruiken voor handleidingen, brochures, readers, catalogi en dergelijke, kunststof Wire-O is hier uitstekend geschikt voor. Onze kunststof Wire-O wordt gemaakt van YUPO kunststof.

 • Printen van geniete brochures Brochures met twee nietjes in de rug gehecht. Gehechte brochures - 2x geniet in de rug - Formaat A4 of A5 geniete brochures Printen van geniete brochures Brochures met twee nietjes in de rug gehecht. Gehechte brochures - 2x geniet in de rug - Formaat A4 of A5 geniete brochures

 • Gebonden met wire-o (metaalringen) Printen en inbinden van handleidingen, brochures, readers, catalogi etc. met draadringen. Wire-O brochures Printen en inbinden met Wire-O metaalringen Alle keuzes zoals kleur of zwart/wit, formaat, oplage en uitvoering kunnen gemaakt worden na selectie van het artikel. Gebonden met wire-o (metaalringen) Printen en inbinden van handleidingen, brochures, readers, catalogi etc. met draadringen. Wire-O brochures Printen en inbinden met Wire-O metaalringen Alle keuzes zoals kleur of zwart/wit, formaat, oplage en uitvoering kunnen gemaakt worden na selectie van het artikel.

 • Goedkoop flyers drukken Op zoek naar de goedkoopste en snelste plek om flyers te laten drukken? Bereken zelf jouw prijs en ontdek wat de laagste prijs betekent voor het drukken van flyers. Goedkoop flyers drukken Op zoek naar de goedkoopste en snelste plek om flyers te laten drukken? Bereken zelf jouw prijs en ontdek wat de laagste prijs betekent voor het drukken van flyers.

Menukaart drukken

Wil je goedkoop een menukaart drukken en bestellen? Dan ben je bij Onlyprint aan het juiste adres. Wij hebben ruim 22 jaar ervaring en dankzij onze expertise kunnen wij ons dan ook met een gerust hart dé specialist noemen in het goedkoop laten drukken van menukaarten. Bovendien weten wij precies waar een menukaart aan moet voldoen. Of het nu gaat om een grote of kleine oplage, alles is bij ons mogelijk. Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom kijken we graag naar jouw wensen en hoe we daarop in kunnen spelen. We zeggen niet voor niets; Menukaart drukken? Onlyprint! 

Menukaart laten drukken van uitstekende kwaliteit

Als je een menukaart laat drukken bij Onlyprint, dan wordt deze op YUPO kunststof gedrukt. YUPO is een drie-laags polypropyleen met een luxe uitstraling. Het combineert de sterkte van een folie met de afdrukkwaliteit van een premium papier. Of je nu de eigenaar bent van een chique restaurant of de lokale kroeg op de hoek, je wilt duurzame menukaarten laten drukken waar je weer een tijdje mee vooruit kunt. Het is daarom belangrijk dat de menukaarten van uitstekende kwaliteit zijn. YUPO is gecertificeerd voor direct voedselcontact en is bestand tegen vetten en vocht. Bovendien is YUPO onscheurbaar. Hierdoor hoef je de menukaart niet meer te plastificeren en door de mooie structuur is deze kwaliteit zeer onderhoudsvriendelijk! Ideaal als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een kunststof menukaart.

Toepassingen voor menukaarten printen

Als je menukaarten laat printen kun je deze voor meerdere toepassingen gebruiken. Zo zijn onze losbladige menukaarten ideaal om te gebruiken als losse drankkaart waar je bijvoorbeeld alle cocktails op kunt zetten. Losbladige menukaarten zijn bovendien ook handig wanneer je werkt met een speciaal 3-gangen maandmenu. Over het algemeen worden dit soort menu’s om de maand vervangen, waardoor je weer een nieuwe menukaart nodig hebt. Gelukkig kun je bij ons menukaarten printen in kleine oplages. Onze gebonden of wire-o menukaarten zijn perfect voor het presenteren van een compleet menu. Van voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht tot koffie en thee.

Eigenschappen van de kunststof menukaarten van Onlyprint

 • Glad oppervlak voor hoogwaardig drukbeeld
 • Hoge opaciteit
 • Gecertificeerd voor direct voedselcontact
 • Te gebruiken van -20 tot +40 graden Celsius
 • 100% recyclebaar
 • UV licht bestendig

De kwaliteit van onze menukaarten is dus hoog. Ook is het mogelijk om kunststof menukaarten te bedrukken. Hiermee gaan de menukaarten niet alleen langer mee, maar zijn deze ook eenvoudig met een doekje te reinigen. Wel zo hygiënisch voor de gasten.

Goedkoop menukaarten drukken?

Heb je nog vragen over menukaarten drukken of een andere gerelateerde vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bel naar 0453020011 of mail naar info@onlyprint.nl. Laat jouw menukaarten drukken op werkdagen voor 15.00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis! Naast menukaarten laten drukken zijn wij ook gespecialiseerd in ander drukwerk zoals visitekaartjes drukken, folders drukken, flyers drukken, briefpapier drukken en etiketten drukken

Toont 1 - 6 van de 6 items